facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultureel Centrum de Bolderik

Info

Jaaragenda, evenementen, vakantiesluiting, informatie verenigingen



"De Bolderik is een modern en sfeervol ingericht cultureel centrum/dorpshuis met eigentijdse, moderne voorzieningen en een uitgebreid aanbod op allerlei gebied. Mogelijkheden voor vele vormen van vrijetijdsbesteding, bruiloften, recepties, jubilea, cursussen, theater, het houden van beurzen, veilingen en uitvoeringen, condoleances of een koffietafel na een crematie of begrafenis. De Bolderik is daarnaast ook geschikt voor zakelijke mogelijkheden als het houden van vergaderingen, trainingen, presentaties, seminars en congressen. De Bolderik is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid."
Adres: Nanningh Keyserstraat 2, 4254EP Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183301769
Stad: Sleeuwijk
Route: Nanningh Keyserstraat 2
Postcode: 4254EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Annemiek Foto van Breugel Annemiek Foto van Breugel 566 meter Fotografie van Breugel zit in Sleeuwijk. Ik heb een studio in de tuin. Kijk eens maar...
Vinkenestje Vinkenestje 585 meter Goede kwaliteit.
De Lange Muur De Lange Muur 785 meter Het beste chinees restaurant in de buurt. Echt vriendelijke eigenaren en personeel. E...
ATC Sleeuwijk ATC Sleeuwijk 826 meter behulpzame en fijne mensen
Uitjes in Altena Uitjes in Altena 956 meter Een palet aan mogelijkheden in de grootste Noord-Brabantse Gemeente Altena op het geb...
N&A Horses N&A Horses 2 km
Recensies
Gezellige gastheer tijdens de soosmiddag van de Reumapatiëntenvereniging Regio Gorinchem. Er is goede en hete koffie. De kopjes mogen wat voller, de koekjes zijn erg lekker. We komen graag terug, ga zo door!
Zaal gehuurd om ons feest te geven. Leuke locatie, sfeervolle zaal, vriendelijk personeel en alles goed geregeld. Kortom, top feestavond gehad!
Voor het eerst hier binnen geweest. Het ziet er erg gezellig uit.
Ziet er netjes uit , blijkbaar een nieuwe eigenaar. Die er veel aandacht aan besteed .
gezellige locatie .top bediening
Bijzonder gastvrije locatie. De uitbaters leveren de service die je verwacht. Perfect voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Kortom meer dan verdiend de 5 sterren.
Prima en zeer vriendelijk personeel
Cultureel centrum met nieuwe beheerders. Zeer gastvrij , menukaart gevarieerd. Prijzen zeer gematigd. Gezellige bar. Sportzaal en diverse feest/vergaderzalen.
Zeer gastvrije beheerders, betaalbare hapjes en keuken, uitgebreide mogelijkheden voor zaalhuur tegen leuke tarieven. Aanrader!
Gezellige plaats voor een hapje en een drankje . Vriendelijke eigenaar. Goede bediening en niet te duur .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cultureel Centrum de Bolderik met het openbaar vervoer


Sleeuwijk, Bolderik 60 meter
221
Sleeuwijk, Bolderik 90 meter
221
Sleeuwijk, Munnikenland Voetveer 380 meter
221
Sleeuwijk, Munnikenland Voetveer 390 meter
221

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid