facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Culture Campsite

Culture Campsite

Info

The architectural sleeping phenomenon in Delfshaven, Rotterdam. Sleep in a Architectural Sleeping Object in less than ten minutes from the city centre.



"Sustainable city campsite but not with tents and campers! At Culture Campsite you'll sleep in one of the different innovative architectural objects made from upcycled and waste stream materials.They are smaller than a tiny house, more exciting than a tent and different from all glamping accommodations.Culture Campsite is situated on a former parking lot which is trasformed into a small green oases. You'll sleep between fragrant plants in less than ten minutes from the city centre of Rotterdam and a stone's throw from the old harbor and the river the Maas."
Adres: schiemond 20-22, 3024 EE Rotterdam
Telefoonnummer: +31 (0)6 246 147 34
Stad: Rotterdam
Route: schiemond 20-22
Postcode: 3024 EE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Camper Rotterdam, Camperplaats Ahoy Rotterdam, Kindvriendelijk hotel Rotterdam, Overnachten omgeving Rotterdam, Camperplaats Rotterdam centrum, Camping in de buurt Rotterdam, Indoor camping Rotterdam, Jaarplaats camping Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Siblu vakantieparken Siblu vakantieparken 3 km Luxe vakantie in Frankrijk? Kies voor Siblu! Ontdek, beleef en ervaar onze 19 vakanti...
Stadscamping Rotterdam Stadscamping Rotterdam 3 km Prima camping. Vriendelijke klantgerichte beheerders. Uitstekend gelegen om de stad o...
ATV Ommoord ATV Ommoord 8 km Hele prettige tuindersvereniging. Zeer vriendelijke mensen met mooie huisjes en tuint...
Recensies
Een super leuke ervaring, dichtbij het centrum van Rotterdam. Bijzondere objecten. Super leuke 'Lemon loft' van Refunc. Met een OV-fiets ben je van alle gemakken voorzien. Heerlijke restaurants in de buurt op loopafstand. Dat dit soort plekken in Rotterdam nog bestaan! Prima faciliteiten. Een aanrader!
Ontzettend toffe ervaring. Dicht bij alles in Rotterdam. Heel kneuterig em knus en erg lieve mensen .......wij kwamen met kinderen maar ook een dikke aanrader met vriend of vriendin .
Een heel bijzondere plek om te mogen verblijven! Het is kleinschalig wat het gezellig maakt en toch is er genoeg te ontdekken! We voelden ons direct thuis. Met de tram ben je binnen een paar minuutjes in het centrum wat de locatie ideaal maakt. Dank voor het fijne verblijf! We komen zeker nog eens terug :
Onwijs genoten van ons weekendje weg in de Valross, de stad én de gastvrijheid van Tamara : We komen zeker nog een keer terug, want werkelijk overal is aan gedacht!
Dankzij Thijs en Isis was het weer fantastisch om op de campsite te zijn. Hottub was geweldig. Mooi tuintje bij het huisje. Geweldig geslapen. Bedankt. Tot snel. Groeten Nino
Echt een juweeltje! Heerlijke sfeer, komen leuke mensen op af en de plek is heel tof. Mijn dochter van 8 en ik voelden ons gelijk thuis dus boekten een nachtje erbij ;- We wilden niet weg. De 'huisjes' zijn stuk voor stuk bijzonder en knus, restaurant gezellig om zelf/samen te koken/eten en een hottub :- Personeel is ook heel lief en behulpzaam. Het is goed bereikbaar. Ook leuk met de watertaxi!
Een super dag en nacht gehad in Rotterdam, zeker ook door het fijne verblijf op Culture Campsite. Een mooie, bijzondere en creatieve plek in Rotterdam. Een intieme camping waar je slaapt in een architectonisch kunstwerk soort tiny house zonder kook of was faciliteiten. Ieder onderkomen is unieke en de randfaciliteiten naast een bed en een dak zijn dichtbij. Zeker de nieuwe keuken/shop zijn een supertoevoeging. Dank voor ons fijne verblijf. Groet, Abe, Inne en Klaas
Super leuke plek om te verblijven. Wat een verrassing midden in de stad! Wij sliepen in de Val Ros, en voelden ons als in een raket. Zo grappig, maar wel uitkijken met de ingang, want wij hebben best vaak onze hoofden gestoten. Voorzieningen verder prima, als op een camping maar wel met een opgemaakt bedje! Wel heerlijk geslapen in de nacht dat er geen "feestje" bij de buren was. Maar de buurlocatie is een evenementensite die soms verhuurd wordt voor een evenement waarbij de muziek heel laat doorgaat.
Onwijs leuke camping met erg vriendelijk personeel! Er waren veel extra voorzieningen keuken, spelletjes, koelkast wat het verblijf erg gemoedelijk maakte. Zeker een aanrader.
Erg leuke en verassende plek van Rotterdam. We werden zeer gastvrij ontvangen. Het terrein is leuk ingedeeld, met diverse zitjes, hangmatten etc. We hadden de hottub gehuurd, lekker badderen. Sanitair was eenvoudig, maar schoon en goed onderhouden. In het paviljoen liggen spelletjes, speelkaarten etc. Je kunt tafeltennissen, schommelen. Kortom, voor een kort verblijf een prima plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid