facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CulturA & Zo

CulturA & Zo
Adres: Dorpsstraat 7, 2631 CR Nootdorp, Nederland
Telefoonnummer: 015 310 5251
Staat: Zuid-Holland
District: Pijnacker-Nootdorp
Stad: Nootdorp
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 7
Postcode: 2631 CR


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Verrast door de sfeer en de intimiteit van het theater. Een prachtige trap om boven naar de ingang van de zaal te gaan.nZeer genoten van het tweeënhalf uur durende optreden van Déjà Vu, de Tribute/ Coverband van Crosby, Stills, Nash en Young.nEen heerlijke trip down memorylane van de jaren 60 en 70 van CSN&Y door de ook redelijk op leeftijd zijnde 6 leden tellende band Déjà Vu.nWe zijn speciaal vanuit Eindhoven hier naartoe gegaan en komen graag nog eens naar dit fijne theater terug.
Gisteravond een geweldige avond gehad met kerstsongs en entertainment. Wie er niet bij was heeft wat gemist.
Corona-proof! Onwijs gezellig en goed verzorgd door de medewerkers, waarvoor dank.nOptreden van Tino van der Sman en zijn vrouw Alba!
Gisterenavond een gezellige avond gehad in CulturA & Zo. De zaal was coronaproof ingericht met gezellige bankjes op voldoende afstand van elkaar. Voor de voorstelling begonnen kregen wij een drankje en een bakje nootjes om tonend de voorstelling te drinken en te eten. We hebben een optreden van de finalisten van het Amstetdamse studenten cabaret gezien. Veel gelachen en genoten.
Mooie avond, fijne mensen achter de bar.nSuper gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid