facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultparts

Cultparts

Info

Used vintage carparts for different types of cars

Adres:
Telefoonnummer: 0031645948262
Stad: Dokkum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JK Customs JK Customs 1 km
JTH Parts Dokkum JTH Parts Dokkum 2 km Goede service !
Euromaster Dokkum Euromaster Dokkum 2 km Prima voor het standaard onderhoud. Niet duur en goede service.
Recensies
Heb een zeer prettige ervaring met de heer Monsma, we hebben hier een zeer mooie auto gekocht, helaas bleek er toch een mankement te zijn in vorm van een lekke krukaskeering. Na vandaag contact te hebben gehad is hij bereid om een stukje coulance te geven. Ik zeg helemaal top geregeld, bedankt voor de goede service.
Zoek je een mooie Audi of BMW dan is Monsma auto's Dokkum het adres waar je zijn moet. Hij heeft een showroom vol mooie luxe bolides!
Goede informatie, prettig en zeer goed contact, goede prijzen en mooie auto's. Ford Focus hier gekocht en uitermate tevreden. Ga voor een goede auto met een eerlijke prijs hier eerst kijken. Een echte aanrader.
Een prachtige volvo 940 gekocht. Fijn contact, auto zeer netjes afgeleverd. Zeer tevreden op naar de volgende volvo uit “Dokkum”
Mooie zaak en goede service ik zal er zeker weer een keertje langs gaan weer
Betrouwbare garage!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid