facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cube design museum

Cube design museum

Info

Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld.

Geschiedenis

Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design.

Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.



"Welkom bij Cube, het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld.Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design."
Adres: Museumplein 2, 6461 MA Kerkrade
Telefoonnummer: 0031 45 567 60 10
Stad: Kerkrade
Route: Museumplein 2
Postcode: 6461 MA



op zoek naar gerelateerd: Museum Limburg, Discovery Museum tickets, Discovery Museum Kerkrade, Discovery Museum leeftijd, Discovery Museum Kerkrade reviews, Continium Kerkrade, Korting Discovery Museum, Continium Kerkrade welke leeftijd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Continium Discovery Center Continium Discovery Center 76 meter Super, altijd weer iets anders voor alle leeftijden, zelfs zonemans van 2,5 vond het ...
A.W. Production A.W. Production 667 meter A.W. Production is een hobby, fotografie en cosplay pagina, die door angelique arentz...
T.A.T - The Artful Touch T.A.T - The Artful Touch 1 km I design stuff for the wonderfull world of secondlife
Borduurpunt Borduurpunt 2 km Borduurpunt is verhuisd naar 80c.. MONIKADO op nr. 80
Jetten mode Jetten mode 2 km Prima kledingzaak waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat
Jetten mode Jetten mode 2 km Prima kledingzaak waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat
Recensies
Klein museum in betonnen blok van een aantal verdiepingen. Helaas waren we laat uit het Continium dus niet alles met aandacht kunnen bekijken. Mooi uitgestald en belicht. Wisselende collecties.
Schoon, netjes, leuke tentoonstelling, erg interessant voor elke leeftijd. Alleen zou het nog een leuke toevoeging zijn om dieperliggende informatie te verkrijgen als men daar behoefte aan heeft over een bepaald onderwerp.
Mooie expositie, de nooit waard. Design in een nieuw licht. Maak gebruik van de audiotour. Die kun je ook down-loaden en later nog eens bekijken met de bijpassende foto's.... O ja kaarten online bestellen is goedkoper...
Mooi museum, vooral het Continium. Erg leerzaam. Er is bijzonder veel te doen, vooral voor kinderen. Afwisselend. Het belang van de vakbonden wordt op een speelse manier uitgelegd. Er is een robot die van alles kan en je kunt een spijkerbed uitproberen. En nog veel meer. De moeite waard.
Mooi museum, redesign Death een aanrader
Mooi museum en leuke tentoonstelling. Het is niet al te groot. Met anderhalf uur waren we door het design museum heen.
Prachtig museum en zeer zorgvuldig opgebouwde tentoonstellingen met een duidelijke structuur. We hadden een zeer aangenaam bezoek en kwamen eigenlijk een beetje tijd te kort, omdat we zo geboeid alle bordjes wilden lezen. De expo rond het begrip tijd is een hele interessante!
Zeer matige content, in sommige zalen zelfs deels onbegrijpelijk.
Buitengewoon leuk en bijzonder museum. Er is erg veel interessant design te zien. Zowel in ons dagelijks leven, als het oplossen van maatschappelijke problemen. Er waren twee verdiepingen met tentoonstellingen over "de dood", hoewel de inhoud erg indrukwekkend was en tot nadenken zet, vond ik het was veel. We waren met een uurtje door het museum en dat maakt het wat aan de korte kant. Ik hoop dat het museum nog wat meer body krijgt in de kokende jaren. Absoluut een aanrader.
Echt een verrassend leuke expo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid