facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cuba Beachbar

Cuba Beachbar

Info

De Cuba Beach Bar is gelegen in recreatiepark Fun Valley en kenmerkt zich door de fantastische locatie en ongedwongen sfeer.

Geschiedenis

In recreatiepark Fun Valley ligt de mooiste beach bar van Zuid Limburg de Cuba Beach Bar. Cuba beach bar kenmerkt zich door de fantastische locatie. Met een 200 meter lange waterlijn kun je heerlijk vertoeven in het heldere verkoelende Oost Maarlandse bronwater. Geniet samen met je partner, vrienden of collega´s van het prachtige strand, heerlijke loungebanken, uitstekende bar en vriendelijke bediening in de Cuba Beach Bar. Overdag heerlijk relaxen en ´s avonds feest je vanuit je strandbed verder op een van onze party´s.

Adres: Oosterweg 5, 6245LC Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 043-4094441
Stad: Eijsden
Route: Oosterweg 5
Postcode: 6245LC



op zoek naar gerelateerd: Fun Valley Eten, Fun Valley bbq
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fun Valley Oost-Maarland tussen Maastricht en Eijsden is al jaren een leuke plek voor een bedrijfsactiviteit. Leuke spellen en prima barbecue kan er worden georganiseerd. Met strand om bijvoorbeeld te volleyballen.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Nog minder dan 1 ster maar dat kan ik niet geven. Op een doordeweekse dag is hier niks te huren en niks te beleven. Geld terug krijgen doe je niet. En dat is bekend, meer mensen hebben gevraagd om geld terug te krijgen en kregen dit niet. Tip: ga hier niet heen, ga naar een zwembad ofzow
Het idee is leuk, maar het is erg vies. Binnen in de speelhal hebben we muizen/ratten zien lopen, vanuit de keuken het speelgedeelte in! Buiten waren veel prikkels waar we onze voeten aan open hebben gehaald en het water was erg vies en stinkt super erg. Ze adverteren met mooiere foto's dat het werkelijk is.. Persoonlijk vonden we de entree dan ook aan de hoge kant! Wij komen niet meer terug!
Voor een entreeprijs van 9 euro per persoon verwacht ik op z'n minst schoon gras om op te zitten, maar op echt elk stukje gras lag ganzenpoep. Niet fijn om daar je handdoek op te leggen en op blote voeten overheen te lopen. Ook hebben we geen EHBO-er kunnen vinden toen we die hard nodig hadden toen één van ons haar enkel zwaar had geblesseerd op de springkussen buiten. We konden een zak ijs krijgen en nadat we erom hadden gevraagd, konden we met veel moeite een theedoek krijgen. We hebben er nog 1,5 uur gezeten voordat we naar de huisartsenpost konden en het personeel toonde geen interesse in ons. Na het invullen van de enquête met daarin melding van het bovenstaande en waarbij ik mijn e-mailadres heb achtergelaten, heb ik niets meer gehoord. Daarmee hadden ze nog iets van hun slechte service kunnen herstellen, maar ook dat hebben ze nagelaten. De plek is leuk, als het schoon zou zijn en er kundig personeel zou werken.
Indoorspeeltuin en horeca is zeer mooi en leuk Gezellige dag met familie, vrienden en kids. Buiten gedeelte is wel toe aan onderhoud. Sommige toestellen of poortjes zijn buiten werking. Schaduwdoeke plaatse en extra bankjes bij bomen en een water gedeelte zou een pre moete zijn. Een simpel buitenbad zou fijn zijn, gezien er vaal blauw alg zit in het meer tijdens warme dagen. Dit algemene probleem had al opgelost kunne zijn met een zwembadje voor de kinderen. Ook is het zeer zonde dat er bepaalde activiteiten niet gebruikt konden worden door personeels te kort. O.a. waterfietsen Prijs is hoog vergeleke met de mogelijkheden en de kwaliteit.
Prachtige locatie, heel netjes Een plaats waar kinderen van houden
De binnenspeeltuin is aan een flinke opknapbeurt toe. Want de apparaten zijn allemaal defect muntenmotortjes, ballen schieten, ballenstofzuiger en zelfs de geldwisselaar. Als ik er naar informeer blijkt het al langer op het lijstje te staan van de reparaties. Verder is het er behoorlijk vies en stoffig. Nou besef ik dat het schoonhouden van zo'n speeltuin een heel werk is, maar het kan veel beter. De horeca is overigens prima op orde. We hebben inmiddels best wat ervaring met binnenspeeltuinen, maar deze heeft veel aandacht nodig.
Veel te veel ganzepoep overal. Echt smerig. Onvriendelijke en niet professionele bediening. Geen aanrader. Oh ja , BBQ gehad absoluut geen aanrader.
Zit nu bij het strand maar er rijdt non stop een trekker rond met een hoop herrie. Echt super irritant, ik snap dat je even iets moet doen maar nu al 3 uur in de herrie. Nooit meer dit. Of herrie muziek of tractoren. Geen aanrader dit.Reservering aanbevolenNee
Gegaan met zoon van 7 jaar. Speciaal voor de trampoline en het springkussen. De plek is prachtig en ruim opgezet. Voldoende groen en schaduw. Voldoende speeltoestellen en attracties om jezelf de hele dag te vermaken. Schone wc's. Helaas zijn de diverse speeltoestellen slecht onderhouden. In een enkel geval leidt het tot gevaarlijke situaties zoals op de foto's te zien is. In het springkussen zat een grote scheur en had overduidelijk jaren geleden vervangen moeten worden. In de tafelvoetbal lagen twee ballen op plekken die onbereikbaar waren voor de poppetjes dus hier kon niet mee gespeeld worden. Traptreintje werd een duwtreintje doordat het trapmechanisme het niet deed. Erg zonde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid