facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CSA-LandinZicht

CSA-LandinZicht

Info

Zelf een seizoen lang je eigen groente oogsten die op een duurzame manier verbouwd is? Dat kan bij LandinZicht aan de Rading 1b in Hilversum!

Geschiedenis

OOGST ELK JAAR ZELF JE GROENTEN IN DE BUURT

Zelf een seizoen lang je eigen groente oogsten die op een eerlijke en milieuvriendelijke manier is verbouwd? Dat kan ook in 2018 weer bij LandinZicht aan de Rading 1b in Hilversum!
Dit CSA-zelfoogstproject heeft dit jaar de overstap gemaakt naar een prachtlocatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Koop een oogstaandeel, en geniet het hele groene seizoen van verse groente die je elke week zelf mag komen oogsten. Dat is lekker, leerzaam, gezond en betaalbaar!

De groente wordt door tuinder Wietse Bakker en een flink aantal vrijwilligers met liefde en vakmanschap geteeld op natuurlijke wijze: met alle aandacht voor de gezondheid van de bodem én de omgeving. Alle plant-, poot- en zaaigoed zijn van biologische oorsprong, net als de mest/compost. Ze gebruiken dus geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde groenteplanten en
-zaden. Alles 100% puur natuur, eerlijk en gezond.

Bij tuinderij LandinZicht vind je ook de winkel van Landgoed de Rading met streekproducten en een terras om even gezellig na te praten ('s winters uiteraard een verwarmde serre).

Doe je mee?

OOGSTMOMENTEN
vrijdag 16.00 - 19.00
zaterdag 09.00 - 13.00

NB. CSA = Community Supported Agriculture

Adres: Rading 1B, 1213 RK Hilversum
Telefoonnummer: 0652336247
Stad: Hilversum
Route: Rading 1B
Postcode: 1213 RK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Volkstuin Hilversum, Theetuin Hilversum, Loosdrecht Rading, Tuincentrum Loosdrecht, Moestuin 's-Graveland, Leeuwenlaan 34 1243 kb 's-Graveland, Boerderijwinkel Hilversum, Biologische tuin Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KipEigen KipEigen 0 meter Heerlijke producten geproduceerd met oog voor de natuur.
Recensies
CSA landinzicht is een mooie biologische tuin. Mijn ouders hebben er al jaren een "abonnement" voor het oosten. Alle groente en fruit zijn biologisch geteeld en daardoor heerlijk van smaak. Het zelf oogsten van groenten lijkt mij voor iedereen een aanrader.
Prachtige plek om groenten, planten te kopen...ook om rustig te zitten en te genieten van wat lekkers of van de stilte..
Elke week een feest om te gaan oogsten;-
Deeleconomie, medemenselijkheid, natuur en vies mogen worden als je groente en bloemen plukt. Een mooie plek voor een korte stop. Mooie tuin waar Sietse Bakker biologische groenten kweekt. Fijn om de seizoenen te proeven en te zien groeien.
Zelfpluktuin, met heerlijke locale groenten. Verser dan zelf plukken kan volgens mij niet :- Heb een rondleiding gehad en het ziet er allemaal pico bello uit. Mijn vrouw en ik hebben meteen een abonnement voor een jaar afgesloten.
Altijd gezellig bij Wietse een zeer leerzaam voor zowel de kids als papa en mama We eten nu groenten waar we nog nooit van gehoord hadden een die met veel liefde geteeld worden.
Ja dat was ontzettend leuk echt.aan te bevelen,geniet
Al eerder over gepost denk ik maar, de winkel, het restaurantje/lunchroom en het zelf oogsten maken het zeer waardevol.
Leuk initiatief, biologisch, zelfpluk/oogst
Rustige plaats om op adem te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid