facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crysthalmaryn

Crysthalmaryn

Info

Crysthalmaryn is een natuurgeneeskundige holistische praktijk.
Op deze pagina zullen gezondheidsweetjes worden gepresenteerd.

Geschiedenis

Welkom bij Crysthalmaryn, Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Persoonlijke Ontwikkeling.

Crysthalmaryn Is de natuurgeneeskundige praktijk van Esmeralda Snoek. Zij is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij de BATC en werkt volgens de 5 natuurgeneeskundige principes.

In de praktijk wordt gewerkt vanuit een holistische visie en vanuit het principe dat elk mens natuurlijke bronnen heeft om te helen en te groeien. Tijdens de consulten wordt er in samenwerking met de cliënt opnieuw contact gemaakt met deze eigen kracht, waardoor er weer beweging, groei en genezing plaats kan vinden.

De behandelingen zijn voor volwassenen en kinderen en zij werken door op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.
Om meer te weten te komen wat Crysthalmaryn voor u kan betekenen kunt u klikken op de tabs boven aan de pagina of op de links in de tekst.

Adres: Markies 4, 8448 NG Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513841932
Stad: Heerenveen
Route: Markies 4
Postcode: 8448 NG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RugZorgKliniek RugZorgKliniek 2 km Na een intensieve reeks behandelingen van elk nog geen 10 minuten alleen maar meer kl...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid