facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crystal Owl - EekeSjoukje Roodvoets

Crystal Owl - EekeSjoukje Roodvoets

Info

This page gives information about the old and newer traditions of Shamanism. May the ancient wisdom be a living inspiration for your daily Life..

Geschiedenis

This page gives information about the many old and new traditions of Sjamanism.
May the ancient wisdom be a living inspiration for your daily life..
EekeSjoukje Roodvoets



"Crystal Owl staat voor helderheid, puurheid, wijsheid en oneindige compassie.Crystal Owl is opgezet als een baken van Licht waarbij Thuis-komen in Jezelf en het oppakken van je eigen Meesterschap centraal staat.Alle profetieën op Aarde geven aan dat we leven in een Tijd dat leidt tot het wakker worden in wat we werkelijk Zijn: wij zijn Creators, scheppers van Realiteiten.Met de instroom van nieuwe lichtfrequenties op Aarde is het NU meer dan ooit mogelijk te her- inneren wie je wezenlijk Bent.Dit wordt de Tijd van de Great Awakening genoemd; een proces van diepe purificatie en vernieuwing.Welkom!EekeSjoukje RoodvoetsCrystal Owl -HelingsConsulten, Teachings mbt Meesterschap & Ceremoniële Bijeenkomsten"
Adres: Ysgumerweg 10, 8764PS Dedgum
Telefoonnummer: 0645945888
Stad: Dedgum
Route: Ysgumerweg 10
Postcode: 8764PS


Recensies
EekeSjoukje is een lief, warm en betrouwbaar persoon met een enorme kracht en wijsheid van kennis die ze overdraagt naar anderen. Mijn eerste kennismaking was via een ervaringsavond. Dit voelde voor mij als thuiskomen. Van harte aanbevolen.
Mooie, rijke teachings en liefdevol to- the-point in persoonlijke begeleiding. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid