facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CRV

CRV

Info

Welkom op de Facebook-pagina van CRV. Hier delen we graag ons enthousiasme over het verbeteren van de veestapel. Like ons, blijf op de hoogte en praat mee!

Geschiedenis

Bij CRV staat de veestapel centraal
Als coöperatieve veeverbeteringsorganisatie stelt CRV de veestapel van rundveehouders centraal. Het is immers de veestapel de die sleutel vormt tot een goed bedrijfsinkomen en arbeidsplezier. CRV richt zich daarbij op de belangrijkste resultaatgebieden binnen de veestapel:
• vruchtbaarheid
• gezondheid
• productie
• efficiëntie
• levensduur

Wij ontwikkelen producten en diensten die op die terreinen waarde toevoegen voor de professionele melk- en vleesveehouders. Deze toegevoegde waarde kan onder meer bestaan uit:
• een toename van de waarde van melk of vlees
• een daling van de kostprijs
• efficiënt gebruik van arbeid
• meer bedrijfszekerheid

Producten en diensten
Het pakket producten en diensten van CRV bestaat onder meer uit:
1. Fokkerijproducten: sperma en embryo’s van foktechnische hoogwaardige runderen. CRV heeft hiervoor geavanceerde fokprogramma’s met internationale reikwijdte.
2. Informatieproducten: CRV verzamelt gegevens op veehouderijbedrijven ten aanzien van onder andere afstamming, melkproductie, vruchtbaarheid, gezondheid en mineralenhuishouding. Deze gegevens zetten we om in nuttige managementinformatie die veehouders in hun bedrijfsvoering gebruiken.
3. Diensten: CRV levert diensten rond de koe. Voorbeelden daarvan zijn kunstmatige inseminatie, fokkerij-advies, embryo-transplantatie, monstername voor de melkproductieregistratie, exterieurkeuringen, stamboekregistratie, enzovoort.

Samen met de veehouder streven wij naar een optimale bedrijfsvoering door het bieden van deskundig advies en innovatieve oplossingen. Wij bieden totaaloplossingen; managementproducten, dienstverlening en genetica op één adres.

CRV is een internationale organisatie voor rundveeverbetering met als aandeelhouders de Nederlands/Vlaamse coöperatie CRV.



"Al vanaf 1874 geloven wij dat betere koeien leiden tot een beter leven voor veehouders, hun veestapel en de omgeving om hen heen. Samen met onze bijna 23.000 leden-veehouders werken wij nog steeds elke dag aan het verbeteren van veestapels over de hele wereld. Wij bieden hun tal van producten en diensten om hun veestapel optimaal te laten presteren."
Adres: Wassenaarweg 20, 6843 NW Arnhem
Telefoonnummer: 088 00 24 440
Stad: Arnhem
Route: Wassenaarweg 20
Postcode: 6843 NW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: crv shop, crv veemanager app, crv vacatures, ranger crv, crv stieren, crv stier zoeken, crv nieuws, crv publicaties
Recensies
zeer fijne stage periode gehad. Ik zou het ook uitproberen.
Wel leuk om te winkelen.ook lekker groot.
Leuk bedrijf om stage te lopen.
Zeer fijne werkgever, moet je eens proberen!
De plaats zelf is niet belangrijk. Als organisatie is CRV belangrijk voor de Nederlandse rundveehouderij.
Prima werkgever. Innovatief in de rundveehouderij.
Het is een spontaan bedrijf
Vertaald door Google Aardige mensen goede service Origineel Nice People good Service
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor CRV.

Arnhem landbouwbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Wassenaarweg 20 arnhem landbouw kaart stadsplattegrond, satellietweergave. CRV adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met CRV. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over CRV delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CRV International Business Development CRV International Business Development 0 meter Better Cows | Better Life
Doneerjetrekkertje Doneerjetrekkertje 7 km Boeren van Nederland roept boeren op om hun speelgoedtrekker op 1 oktober te doneren ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid