facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crum Autobedrijven Ford Dealer Vianen

"Crum is een autobedrijf in Houten en gespecialiseerd in de verkoop en het leasen van Ford personen- en bedrijfsauto’s. Altijd is er een groot aanbod occasions.Middels de “Carprof - garage voor alle merken” formule zorgen we ervoor dat iedere auto bij ons terecht kan voor onderhoud en reparatie.Kwaliteit, persoonlijk contact en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel, dus we houden je altijd op de hoogte!"
Adres: Korte Dreef 1, 4131 PM Vianen
Telefoonnummer: +31347373636
Stad: Vianen
Route: Korte Dreef 1
Postcode: 4131 PM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Crum Houten, Crum Ford, Crum Culemborg, Ford occasions, Ford Tiel, Crum betekenis, Crum Dodewaard, Crum boomkwekerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ford Nederland Ford Nederland 0 meter
Saab Utrecht Saab Utrecht 478 meter Een zeer goede Saab specialist en dat merk je en zie je overal in terug. De prijzen z...
Van den Broek cars Van den Broek cars 570 meter Nieuwe en jong gebruikte auto's met kortingen tot 40%
Autobedrijf Hofplein Autobedrijf Hofplein 589 meter Ik heb met Autobedrijf Hofplein enkel en alleen goede ervaringen. Je wordt uitermate ...
Recensies
Na jammer genoeg veel pech met verhelpen van een airco lekkage en dan ook nog eens bij 2x verschillende Bosch Car Service garages in Houten, ben ik zeer goed geholpen bij Crum Houten. We besteden al heel lang het onderhoud van onze 2de auto Opel Corsa aan Crum en omdat we zo zeer tevreden zijn, heb ik, zonder te twijfelen, de airco lekkage van mijn BMW ook aan Crum besteed. Het was een bijzonder werkopdracht, omdat de condensor leidingen behoorlijk gerust waren en hierdoor een schuur of eerder afbreken goed aanwezig was, tijdens de reparatie. Na een kort gesprek met Dennis en beoordelen van het probleem, kwam Dennis met een aanpak. Het is Crum gelukt om de geruste leidingen los te krijgen en de O-ringen te vervangen waar de lekkage ook was. Gewoon top werk geleverd. Vakmanschap, expertise en professionaliteit in het algemeen maakt Crum heel bijzonder. Ik wil jullie graag bedanken en vooral Dennis voor zijn aanpak en omgang. Zeer aanraden ook voor hardnekkige opdrachten. Daarom bij deze 5
Ik kwam vandaag voor de wisseling van winter- naar zomerbanden. Dat is natuurlijk aan de late kant. Men gaf aan dat dat 3 kwartier tot een uur zou duren. Ik ben wat in de buurt gaan wandelen, er is genoeg te zien, maar je kunt ook aan een tafeltje werken. Binnen 3 kwartier was ik terug en de auto was al klaar, had men gelijk even de olie gecontroleerd. Fijn dat dat gedaan is. Ik ben daar niet zo handig in en ik vergeet het steeds.
Vandaag werd er een e-mail verstuurd met de mededeling dat een onderdeel was binnengekomen. Ik ben meteen naar Crum gereden. Na een kwartiertje was de auto gemaakt. Ik had zelfs mijn kopje thee nog niet op. Goede service dus.
Wij mochten gisteren onze Ford Puma ophalen. Wij kunnen alleen maar vol lof zijn over de gang van zaken bij Crum in Houten. Veri heeft ons super geholpen!!!!! Ontzettend vriendelijk personeel,ze denken graag met je mee. Super service en prijstechnisch zit het ook goed. Wij gaan nog jarenlang genieten van onze aankoop en zullen ook zeker terug komen voor onderhoud. Ga zo door!!
Vriendelijk ontvangen. Geen verkooppraatjes, professionele uitleg en alle vragen eerlijk beantwoord. Proefrit gemaakt en overgegaan tot aankoop.
Begin augustus een proefrit gemaakt met een Ford Kuga. Na afloop een zeer vriendelijke en deskundig gesprek gehad met Veri Agterberg, verkoper, en een reëel bod op onze fusion gehad. Twee weken later konden we onze Kuga ophalen. Wederom prettig ontvangst, vooraf duidelijke instructies gehad wat er nodig was om de auto's aan elkaar te kunnen overdragen waardoor alles probleemloos verliep. "On the spot" ook nog een Ford Kuga gebruikers instructie van Veri. Kortom Crum Autobedrijven is een zeer deskundig en vriendelijk bedrijf! Chapeau! Het is een "klein" ritje Haarlem - Houten maar mocht onze andere auto vervangen moeten worden zal ik zeker op de website van Crum kijken voor een goede occassion voor een redelijke prijs. Familie N.uit Haarlem. 14 augustus 2019
Verkoper Stephen heeft ons heel goed geholpen bij de koop van onze nieuwe ford focus. Wij zijn erg tevreden over zowel de inruilwaarde van onze andere auto, over het geduld en de manier waarop we uitleg en informatie kregen en over de moeite die genomen is om e.e.a. uit te zoeken wat betreft onze fordpass. In een woord; top!
Na helaas ontzettend veel pech met de aanschaf en het onderhoud van onze vorige auto via een andere garage zijn wij ontzettend goed geholpen bij Crum. Een hele grote meerwaarde is dat er naar mijn gevoel echt wordt meegedacht met de klant, om zo zelf een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Kleinschalig in positieve zin, je bent een naam en geen nummer. Mannen van Crum: bedankt voor jullie goede hulp, het gegeven advies en het bijstaan in de zoektocht naar een andere auto. Met toch een speciaal bedankje aan Veri, voor de goede zorgen en de goede uitleg waarmee wij de keus konden maken voor onze nieuwe aanwinst: een prachtige Ford Focus met hopelijk veel veilige kilometers en hoe tevreden we ook over jullie zijn: hopelijk de komende jaren weinig onderhoud ; Een aanrader. Luisteren, handelen naar afspraak, nemen de tijd. Erg tevreden! En dat is een hoop waard na de voorgaande ellende.
Ludiek filmpje van Veri Agterberg van Ford dealer Crum mogen ontvangen om mij als klant alvast op een plezierige manier voor de aflevering informatie te geven over de mogelijkheden van mijn aangeschafte Ford. Op de dag van aflevering waren wij al goed op de hoogte van de Ford en konden de huidige regels betreft Corona beter worden gehanteerd. Top.
Op een zaterdag zagen we een mooie Ford Mondeo uit 2016 op hun site staan. We hadden die dag al een proefrit gepland voor een VW Passat, maar toch even kijken. Wat een mooie auto. Na de proefrit in de Passat was het duidelijk dat die het niet ging worden, wij Veri Agterberg opgebeld om 16:45 of we toch nog snel een proefrit konden maken. Na sluitingstijd, toch kon het. Rond 18:00 het koopcontract getekend en nu rijden we in een super mooie Ford Mondeo. Dank je Veri!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid