facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CRP Webdesign

CRP Webdesign

Info

Websites op maat | Grafisch Design | Web Development | Webdesign



"CRP Webdesign Logo- en Webdesign Grafisch Design Foto- en videobewerking Animatie Whiteboard en Cartoon Video's Portrettekeningen"
Adres: Sparrenlaan 16, 3768 BG Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 31614532239
ln.ngisedbewprc@ofni
Stad: Soest-Zuid
Route: Sparrenlaan 16
Postcode: 3768 BG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4Growth retail formule & onderzoek 4Growth retail formule & onderzoek 758 meter 4Growth uses proven marketing and retail experience. 4Growth offers the best price-pe...
Jasmijn bloemen Jasmijn bloemen 1 km Fijne zaak! Vriendelijk personeel!
Ik kook ook Ik kook ook 1 km Ik kook ook is een kookworkshop-initiatief in samenwerking met de lokale horeca. Het ...
Thuisin Brandsma Behang en Verf - Soest Thuisin Brandsma Behang en Verf - Soest 1 km Het is een hele fijne winkel. Je wordt hier goed geholpen.
Zoes!woondecoraties & kado's Zoes!woondecoraties & kado's 1 km Super service bij Zoes! Via de WhatsApp toch nog 3 leuke kerstcadeautjes kunnen regel...
Olive & Rose NL Olive & Rose NL 1 km Olive & Rose, stay home goodies! De 'geurwinkel' voor fijn ruikende producten voor th...
Brocante Fair Brocante Fair 2 km Brocante Fair! Wij organiseren een keer per jaar een hele gezellige Brocante Fair
Recensies
Charlie heeft mij in de afgelopen maanden onwijs goed geholpen met het maken van een nieuwe website voor mijn bedrijf. Ik ben tevreden met mijn website en de samenwerking naar het eindresultaat toe was fijn, flexibel en vertrouwd. Ook nu nog na oplevering is Charlie bereid om vragen te beantwoorden. Charlie is een echte aanrader en is vakkundig en professioneel.
Charlie, hij heeft voor mijn bedrijfje een prachtige website en logo gemaakt. Een super service, fijne samenwerking en als ik er zelf niet uitkwam mailde ik en had al snel reactie terug of Charlie had het al voor me opgelost. Ook voor latere vragen en andere dingen staat Charlie voor je klaar om je ermee te helpen. Nogmaals bedankt voor de website en samenwerking..
CRP Webdesign heeft ons fantastisch geholpen met het design van een prachtige website voor de Stichting 'Make a difference for Mireille'. Vanaf de briefing tot het eindresultaat was de samenwerking met Charlie ronduit fantastisch. Zijn professionele meedenken, het geduld voor onze aanlevering en het ontzorgen is goud waard. Daarnaast willen we hem bedanken voor het symbolische bedrag waarvoor hij de website en de bijbehorende logo's voor onze Stichting heeft ontworpen. Wij zijn meer dan tevreden!
Bij CRP Webdesign een logo en website laten maken. Heel tevreden met Charlie en CRP Webdesign! Vlot, vriendelijk en deskundig!
Samen met Charlie nu meerdere toffe projecten afgerond! Charlie maakt de website, wij doen de online marketing en zorgen dat resultaten meetbaar worden. Charlie is echt een topper in zijn werk, denkt mee met klanten en komt met creatieve designs. Top om met jou samen te werken Charlie! Op meer mooie projecten samen!
Verassend mooie website geworden lifecoach Sanne. Ik ben erg blij en tevreden. De behulpzaamheid en de snelle reacties van jouw kant bij vragen of opmerkingen is erg fijn!
Charlie heeft mijn website gemaakt die voldoet aan al mijn wensen. Luistert naar je feedback, en past deze snel aan. Fijn om mee samen te werken.
Onze website was verouderd en moest vernieuwd worden hiervoor contact gehad met CRP Webdesign en duidelijk voorstel gehad en de website werd in handen genomen en vernieuwd door CRP Webdesign. Binnen de afgesproken tijd werd mijn website klaar gemaakt en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Duidelijk tussentijds info hoever de website is en of wij nog iets willen laten aanpassen en het resultaat is TOP. Voor de gene die een website willen laten bouwen of net als ons willen vernieuwen raad ik CRP Webdesign zeer zeker aan. Prima Service iPhone Reparatie Soest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid