facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crown Yachts

Crown Yachts

Info

Crown Yachts/ Serious Steel Quality
"CROWN YACHTS" worden exclusief geproduceerd en op de markt gebracht door Scheeps - Jachtwerf De Koning - Keyzer uit Leiderdorp.

Geschiedenis


"CROWN YACHTS" worden exclusief geproduceerd en op de markt gebracht door Scheeps - Jachtwerf De Koning - Keyzer uit Leiderdorp.

In 2012 bestond de werf 50 jaar. Terwijl in 2013 de Crown Yacht eigenaren club "Crowners Club" alweer 15 jaar bestond. Op www.crownersclub.nl treft u een overzicht aan van de in het verleden gebouwde modellen.

Het heden: De tijd heeft bij de Koning – Keyzer niet stilgestaan. Wij, Koos, Peter en Jan zijn de tweede generatie Keyzer en staan nu al weer heel wat jaren aan het roer. Het scheepsbouwen hebben wij met de paplepel ingegoten gekregen. Anno 2016 stroomt middels Alex Keyzer en Marjon Keyzer de derde generatie Keyzer Crown Yachts binnen. Beide worden na een gedegen vakopleiding op school en praktijkervaring elders te hebben genoten. De komende jaren in huis, allround geschoold in het mooiste vak ter wereld; Jachtbouw. Wij zijn en blijven derhalve een echte werf met toekomst waar de lange termijn altijd boven de korte termijn gaat.

In 1998 is op de plek waar de werf sinds 1965 gevestigd is, een nieuw bedrijfspand geopend. Hier bouwen wij met moderne middelen en ouderwets vakmanschap, onder perfecte omstandigheden, kwalitatief hoogwaardige stalen jachten. Jachten die aan de huidige (CE) normen voldoen. In 2003 hebben wij het leveringsprogramma andermaal een grote kwaliteitsimpuls gegeven door niet alleen de ontwerpen van alle types te moderniseren, maar ook de constructie, bouwmethode en het lijnenplan voor het onderwaterschip. Alle schepen worden in samenwerking met Vripack Yachting in Sneek volgens de modernste methode geconstrueerd.(En wij blijven alert. Zo was Crown Yachts in 2009 de eerste werf in Nederland die snijpakketten voor haar casco’s liet snijden met laser; deze methode staat garant voor plaatsnijden zonder toleranties, dus maximale precisie!).

De nieuwe lijn heeft de naam Crown Keyzer meegekregen en wordt in twee uitvoeringen geleverd nl. met salon/open kuip en met salon/achterkajuit. Aangeduid met resp. OK en AK. Daarnaast is de Crown Keyzer ook leverbaar in een Cabriolet-uitvoering. De Crown Keyzer lijn is een lijn stalen motorjachten die wordt gebouwd volgens het "semi custom built” principe. Wij bouwen het schip van uw dromen ook daadwerkelijk zoals u het wilt hebben. In de praktijk betekent het dat aan de buitenzijde van het schip kleine wijzigingen mogelijk zijn. Aan het interieur echter wordt bij elk schip met een "zo goed als leeg tekenvel” begonnen. Samen met u ontwerpen en bouwen wij uw schip.

De Crown Keyzer lijn vormt de spil van het bouwprogramma van Crown Yachts. Vanaf 2010 hebben wij een tweetal minder "mainstream” typen jachten in ons programma. Allereerst is daar de Crown Admiral lijn. Een lijn van net even wat gewaagder vormgegeven motorjachten, prijstechnisch vallend in dezelfde klasse als de Crown Keyzer lijn. Dus semi custom built gebouwd waarbij veel inspraak mogelijk is. Voorts is er de Corona serie. De Corona is een echt "value for money” jacht. De meer seriematige aanpak en het tevoren goed overdenken van elk bouwdetail maakt het mogelijk de Corona duidelijk lager geprijsd in de markt te zetten. De uitdagende styling van de Corona lijdt echter geheel niet onder deze aanpak.Bij Scheeps - Jachtwerf De Koning - Keyzer vindt u nog steeds de liefde en toewijding voor het jachtbouwvak terug. Aspecten die vanaf het ontstaan van de werf tot op de dag van vandaag vanzelfsprekend zijn. De Crown Imperator luidt een nieuw hoofdstuk in. Dit onderscheidende, semi custombuilt gebouwde jacht mag gerust een nieuw hoogtepunt in de Crown Yacht geschiedenis worden genoemd.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze site, en hopen u spoedig op onze werf te mogen begroeten voor een geheel vrijblijvende oriëntatie c.q. kennismaking.

Tot ziens! Koos, Peter, Jan, Alex en Marjon Keyzer

Adres: Doeswerf 4, 2351st Leiderdorp
Telefoonnummer: 071-5895190
Stad: Leiderdorp
Route: Doeswerf 4
Postcode: 2351st



op zoek naar gerelateerd: Crown Trawler, Boot te koop Schiedam, Cabrio boot te koop, Crown Corona 102 Cabrio
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemersbedrijf Simonis Aannemersbedrijf Simonis 399 meter Aannemersbedrijf voor de regio Leiden.
SBZ b.v. SBZ b.v. 1 km Prima bedrijf
Deci Wand Systems B.V. Deci Wand Systems B.V. 1 km Deci Wand Systems is dé groothandel in hekwerk. Dubbelstaafmatten Staanders Poorten ...
Bouw-IDee Bouw-IDee 2 km Bouw-IDee bouwt aan uw dromen mee!
Gebr. Kooijman BV Gebr. Kooijman BV 2 km Slechte website
RBA Timmerwerken RBA Timmerwerken 2 km RBA Ontwerp & Design, Wij ontwerpen en realiseren uw meubels, tafels en winkelinrich...
MKH Business - Bedrijfskleding & Sportswear MKH Business - Bedrijfskleding & Sportswear 2 km Ik heb een afspraak gemaakt om mijn school uniform aan te passen, waar een super arro...
Beukenholdt zeilmakerij Beukenholdt zeilmakerij 2 km Supersnelle verzending van het online bestelde materiaal! Vrijdag besteld, zaterdag g...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Crown Yachts met het openbaar vervoer


Leiderdorp, Frederik Hendriklaan 180 meter
2
Leiderdorp, Frederik Hendriklaan 190 meter
2
Leiderdorp, Mauritssingel 290 meter
2
Leiderdorp, Oranjewijk 310 meter
2
Leiderdorp, Mauritssingel 350 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid