facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crossroads Country Radio

Crossroads Country Radio

Info

Crossroads Country Radio is een internet country radio station wat 24 uur per dag en 7 dagen in de week uitzend. We zijn geen commerciële zender.

Geschiedenis

Crossroads Country Radio is opgericht in juli 2010 en officieel van start gegaan op 1 augustus 2010. Wij zijn geen commercieel station wat betekend dat wij onze kosten betalen uit donaties, sponsoring en uit eigen bijdrage. Het station is ontstaan uit liefde voor de countrymuziek.

Wat heeft Crossroads Country Radio u te bieden? Als eerste gaan wij u continuïteit bieden en daarnaast gaan wij zorgen voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Wij proberen leuke programma’s te maken met hart en ziel (From The Heart and Soul). Hierbij moet u denken aan verzoekplaten programma’s waar u interactief aan mee kunt doen door tijdens zo’n programma “live” u verzoeknummer aan te vragen. Deze wordt dan ook tijdens het programma gedraaid. Hiervoor hebben wij een eigen verzoeksysteem welke tijdens de live programma’s actief is. Ook hebben wij een programma speciaal voor linedancers. Elke week kunt u daar horen welke dansen er populair zijn en hoe deze in de CCR linedance Top 20 staan. Ook proberen wij countrymuziek van eigen bodem aandacht te geven. Regelmatig kunt u bij ons een interview horen van een Nederlandse of Belgische country zangeres, zanger of band. Zowel tijdens de Live programma’s als tijdens onze Non-stop kunt u verschillende stromingen binnen de countrymuziek langs horen komen, van oud tot nieuw en van Tex-Mex tot aan Americana. Wij proberen hiermee een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

Kijkt u op onze programmering voor programma’s en de uitzendtijden! En voor het actuele nieuws op onze nieuws pagina.

Draagt u Crossroads Country Radio een warm hart toe? Wordt dan vriend, donateur of sponsor van CCR zodat wij met hart en ziel deze programma’s en muziek voor u kunnen blijven uitzenden. Informatie om vriend, donateur of sponsor te worden van CCR vind u in de links in het menu onder de knop donateurs.

Lijkt het u ook leuk om country Dj te worden? Stuur dan een e-mail naar [email protected] !



Adres: Kappeyne van de Coppelostraat 25, 7204 HT Zutphen
Telefoonnummer: +31575843963
Stad: Zutphen
Route: Kappeyne van de Coppelostraat 25
Postcode: 7204 HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballorig Sittard Ballorig Sittard 130 km De kinderen hebben het leuk 2 en 4 jaar. Binnen is het wel redelijk warm. Vanaf 20 gr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid