facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crossphase

Info

Crossphase is een dienstverlener in contentmanagementservices. Het creëren, beheren en migreren van content staat bij ons centraal.

Geschiedenis

Crossphase is een dienstverlener in contentmanagement. Wij helpen A-merken en grote (semi) overheidsorganisaties met het succesvol creëren, beheren en migreren van content op websites. Ons team bestaat uit creatieve ambachtslieden. Vakmensen met ieder zo hun eigen specialiteit. Zo is de één een held in het schrijven van seo-proof teksten, terwijl de ander de ins en outs weet over tientallen cms’en.

Adres: Flevodwarsweg 5b, 2318 BW Leiden
Telefoonnummer: +31 71 528 0002
Stad: Leiden
Route: Flevodwarsweg 5b
Postcode: 2318 BW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Crossphase vacatures, Crossphase content Manager, Contentspecialist, Content migratie, Content management, Copywriter nodig, Copywriter website, Copywriting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SqEME SqEME 34 km
Recensies
Na een lastige start als net afgestudeerde middenin de economische crisis, kreeg ik bij Crossphase de kans om mijzelf nuttig te maken! Bij Crossphase heb ik mijn ambities kunnen ontdekken en zekerheid opgebouwd. Twee dingen die zeker bijdragen aan mijn huidige rol als leidinggevende content marketeer bij Telfort.
Bij Crossphase kreeg ik alle vrijheid om me te ontwikkelen als Content Specialist. Je leert zelfstandig te werken en snel te kunnen schakelen bij Crossphase. Iets wat goed van pas komt in mijn huidige functie als team lead bij Albert Heijn!
Дивовижні рукотворні механізми та деталі
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid