facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit Wilskracht

CrossFit Wilskracht
Plezier, een persoonlijke benadering én na elke training met een voldaan gevoel naar huis toe gaan; dat is waarom we het doen. Dát is trainen bij CrossFit Wilskracht.

CrossFit Wilskracht is een CrossFit-box die het anders aanpakt. Allereerst is er onze eigen drive om mensen te helpen gezonder, fitter en vitaler te worden. Wij willen oprecht dat onze leden de beste versie van zichzelf worden. Daarnaast heel belangrijk: we zijn er voor iedereen. Of je nu een groentje bent of fanatiek als het aankomt op sporten. Jong en oud. Slank of niet. Wij zijn helemaal gericht op jouw doel en het behalen daarvan. Als jij de drive hebt, hebben wij die ook.

"Ben jij klaar om fitter te worden, je kracht en mindset te verbeteren en je uithoudingsvermogen een boost te geven? Nieuw. Anders. En helemaal gericht op jouw doel en het behalen daarvan. Sluit je aan bij de snelstgroeiende CrossFit-box van Oss. See you soon!"
Adres: Obrechtstraat 23A, 5344 AT, Oss
Telefoonnummer: +31 41 27 82 411
ln.thcarksliwtifssorc@ofni
Stad: Oss
Route: Obrechtstraat 23A
Postcode: 5344 AT

Openingstijden

Maandag: 15:00-21:30
Dinsdag: 15:00-21:30
Woensdag: 15:00-21:30
Donderdag: 15:00-21:30
Vrijdag: 15:00-21:30
Zaterdag: 09:00-13:00
Zondag: 09:0-13:00

Recensies
Enorm fijne crossfit box. De sfeer is geweldig en de uitleg en begeleiding is super. Je voelt je er door de goede sfeer meteen thuis. Je wordt prima begeleid als je begint met crossfit maar ook als je al verder gevorderd bent. Ze laten je nooit aan je lot over en halen het beste en meest haalbare uit jezelf. Heb je een vraag of lukt het niet dan helpen ze je daar meteen door tips en tricks. Zelden mijn eigen ergens zo op mij gemak gevoeld als bij crossfit box wilskracht. Nona en Gert-Jan staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat je je maximale fitheid gaat halen of welk doel je jezelf ook stelt.
Geweldige Crossfitbox! Je traint er in een ongedwongen huiselijke sfeer met hele fijne leden. Geen macho-gedrag. De box is ruim opgezet, goed ingedeeld en schoon. Gert-Jan en Nona zijn trainers die kijken naar jou als persoon en je op die manier ook coachen om een betere versie van jezelf te worden.
Prachtige uitgeruste CrossFit box met nieuw materiaal. Coaches zien waar je sterktes en zwaktes liggen en komen met praktische tips voor verbeteringen. Beginnende sporters kunnen hier de basis oppikken en de Rx+ atleten hebben voldoende uitdaging. In het kort; prachtige box met prima sfeer en leuke mensen!
Geweldige crossfit sportschool met een gezellige sfeer. Afwisselende crossfit lessen die voor iedereen geschikt zijn. Enthousiaste en goede coaches die de crossfit lessen voor ieder nivo geschikt en toch uitdagend maken.
Super fijne box! Een box waar je liefdevol ontvangen wordt. De beste begeleiding krijgt en altijd tijd voor persoonlijke aandacht. Top coaches! Een dikke vette aanrader!
Leuke crossfit school in oss. Stevige lessen met goede begeleiding. Geschikt van beginners tot gevorderden!
In september 2021 de overstap gemaakt naar Nona & Gertjan bij The Garage Gym in Heesch. In korte tijd veel geleerd en lichamelijk veel progressie gemaakt. Vanaf de opening in april gestart bij Crossfit Wilskracht. Fijne afwisselende workouts geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Door de afwisseling is het nooit saai. En heel belangrijk, binnen de box is een hele fijne gezellige sfeer.
Een jaar geleden met Gert-Jan in contact gekomen voor personal training. Vanwege mentale problemen was de opstart niet makkelijk. Gert-Jan heeft me door zijn geduld en begrip er doorheen geloodst. Ondertussen heeft hij me heel enthousiast gemaakt voor CrossFit, en ben ik sinds enkele maanden aan het meedoen met groepslessen. Sinds kort is Wilskracht geopend en wat een fijne gym! Voor het eerst in mijn leven heb ik plezier in sporten en voel ik me geaccepteerd. De support van iedereen in deze gym doet me erg goed. Loop eens binnen en komt kennismaken en het zelf ervaren!
Fijne prettige begeleiding, mooie gym, goede sfeer. Als beginnende sporter voel ik me erg op mijn gemak.
Lekker sporten met persoonlijke aandacht waar je gericht kan werken aan je doelen. Open en gezellige sfeer, aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid