facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit Ridderkerk

CrossFit Ridderkerk

Info

Crossfit is een intensieve en afwisselende trainingsvorm, waar oa. gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden voor totale fitheid.

Geschiedenis

Crossfit is een intensief en afwisselend trainingsprogramma dat echt zorgt voor totale fitheid. Crossfit is bewezen effectief en efficiënt, maar ook hard werk met als beloning een gezond, sterk en fit lichaam. Je traint met Crossfit functionele bewegingen waarbij je gehele lichaam betrokken is: tillen, gooien, duwen, trekken, stoten, klimmen, springen, rennen. Crossfit gebruikt onder andere oefeningen uit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en duursporten ( lopen, roeien, zwemmen). Functionele bewegingen constant gevarieerd uitgevoerd met een hoge intensiteit; dat is Crossfit.

Crossfit is geschikt voor iedereen. Iedereen traint dezelfde technieken en bewegingen. Bij het uitvoeren van de oefeningen wordt de weerstand en intensiteit individueel aangepast door een gekwalificeerde coach.

Crossfit is veelzijdig, doorbreekt routine, stimuleert en staat voor plezier in het trainen. Het trainingsprogramma (Workout Of the Day, WOD) is iedere dag anders, maar altijd intensief in relatie tot jouw kunnen. De intensiteit stimuleert niet alleen je fysieke fitheid, maar ook je mentale veerkracht. Bij Crossfit train je vooral in een groep en dit zorgt voor plezier, samenwerken en draagt bij aan het gezamenlijke doel.

Met de totale fitheid die je bereikt met Crossfit ben je optimaal voorbereid op het onverwachte in het leven. Crossfit is een trainingsprogramma dat internationaal veel gebruikt wordt voor leden van militaire eenheden, politie en brandweer en andere fysiek zware beroepen. Ook in Nederland gebruikt bijvoorbeeld het Korps Mariniers de principes van Crossfit steeds meer in opleiding en training.

Crossfit werkt niet met ingewikkelde apparaten die zorgen voor geïsoleerde, kunstmatige bewegingen. Crossfit werkt met functionele bewegingen. Met Crossfit worden 10 fysieke eigenschappen van het lichaam getraind:

• Cardiovasculair vermogen
• Uithoudingsvermogen
• Kracht
• Flexibiliteit
• Power
• Snelheid
• Coördinatie
• Beweeglijkheid
• Balans
• Nauwkeurigheid

Om deze 10 fysieke eigenschappen te trainen is ook een goed voedingspatroon van groot belang. Fysieke en mentale prestaties tijdens Crossfit en in het dagelijks leven beginnen in de basis met juiste voeding.

Adres: gorzenweg 5, 2984 BN Ridderkerk
Stad: Ridderkerk
Route: gorzenweg 5
Postcode: 2984 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anytime Fitness Anytime Fitness 633 meter Fijne sportschool met een echte huiskamersfeer waar iedereen zich welkom kan voelen. ...
MMA Ridderkerk MMA Ridderkerk 1 km Dé MMA gym van Ridderkerk. Een combinatie van kickboksen, worstelen, jiujitsu en judo...
Basic-Fit Basic-Fit 1 km Onbeschoft jong personeel zonder enige levenservaring. Slechte opstelling zou de bov...
Basic-Fit Ridderkerk Basic-Fit Ridderkerk 1 km Een moderne basic fit die goed opgeruimd is. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wei...
Skanders Skanders 1 km Ik ken de eigenaar zo’n 20 jaar nu en hij heeft in de loop der jaren een top gym ontw...
Judostichting Judostichting "To-Uchi" Ridderkerk 2 km Hele leuke judoclub waar iedereen welkom is. Leraren hebben veel ervaring en leren de...
Curves Ridderkerk Curves Ridderkerk 2 km Gezellig sporten onder begeleiding.
R'Formation R'Formation 2 km Vertaald door Google Top onthaal en kwaliteitstraining. Dank aan het hele team. Orig...
Fitroosje Fitroosje 2 km Ik heb destijds de opening gemist, maar door een wegwijzer langs de Ringdijk bij Fitr...
Boxing Dias Boxing Dias 2 km Groepslessen Volwassenen: Dins- 20:30u, Woen-20:00u(Boxing bag), Donderdag 20:30u ( K...
Kicks Ridderkerk Kicks Ridderkerk 2 km Slechte communicatie. Teloonsich niet te bereiken! Het boksen zelf is prima, alleen z...
Top Gym Top Gym 2 km Omdat je hier maanlijks kan opzeggen
Fit For Free Fit For Free 3 km LET OP: ze gaan definitief sluiten okt 2020. Update: Met corona zijn ze te passief en...
Dartcentrum Ridderkerk Dartcentrum Ridderkerk 3 km Mooie squash banen, gezellig personeel. Ziet er allemaal netjes en fris uit
Recensies
Super fijne box; goede en lieve coaches en een top sfeer. Crossfit helpt mij om fitter te worden. De work-outs zijn afwisselend en het trainen in groepsverband is stimulerend. Je kunt op je eigen niveau trainen. Een aanrader, heel tevreden!
Super fijne box waar je helemaal jezelf kunt zijn en op je eigen niveau kunt trainen. Een mooie verzorgde box op een prachtige locatie in de bossen. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht van de professionele coaches, voor een goede ontwikkeling in kracht, conditie en techniek. Er heerst altijd een positieve sfeer. Een kopje koffie of thee na de wod of lekker gelijk naar huis, alles is goed. Er wordt veel georganiseerd om de groepsspirit optimaal te houden. Denk aan borrels, barbecues, enquêtes, community meetings, food-challenges, samen de OPEN kijken enz. Allemaal lekker vrijblijvend, ik ben fan!
Crossfit Ridderkerk is dé place to be als je lekker wilt sporten onder begeleiding van goede coaches. Het is een gezellige, warme community waar je je vanaf het begin direct welkom voelt. Het leukste aan deze box vind ik dat iedereen er terecht kan en dat iedereen op zijn/haar niveau kan sporten. Ik had de stap naar deze crossfit box al veel eerder moeten zetten.
Crossfit ridderkerk is een hele fijne box om te sporten. Met een perfecte ligging midden in de gorzen wordt er goed gebruik gemaakt van de natuur door zowel workouts binnen als buiten vooral in de zomer aan te bieden. Zeer uitdagende workouts, goede en professionele coaches en een lekkere gezellige sfeer om samen te trainen.
Ik heb mijn hele leven al gesport en was al behoorlijk in shape . Maar sinds de 3 jaar dat ik bij Crossfit Ridderkerk zit, heb ik nog heel veel bij kunnen leren. Door de hele persoonlijke begeleiding, duidelijke uitleg over de techniek, houding, scaling etc... ben ik nog enorm vooruit gegaan. En ik doe dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Klim in een touw, handstand, gewichten, double unders etc... allemaal door met de juiste scaling op te bouwen kwam ik steeds verder. En dat op mijn leeftijd. Want behoor wel bij de oudere alhoewel het zeer gemengd gezelschap is. En iedereen welkom is voor training op zijn eigen niveau. Ik doe het met heel veel plezier!!
Ben nog steeds zo blij dat ik Crossfit Ridderkerk ben tegen gekomen. Het was met mijn 44 jaar best een hele stap, met naar mijn idee allemaal gespierde, sterke, slanke mannen en vrouwen. Maar het is een ontzettend fijne, warme community met goede begeleiding en mensen in alle leeftijdscategorieën en maten met afwisselende en uitdagende workouts en leuke activiteiten.
Ik train nu 3 jaar bij CFR. Ik dacht dat ik al aardig fit was doordat ik regelmatig hard liep. Ik had het mis :- De begeleiding is super en er is een gemoedelijke sfeer. Altijd tof om te zien dat iedereen hier terecht kan om fitter te worden. Van beginnende sporter tot ervaren atleet!
Een super crossfit box, op een mooie locatie, gerunt door coaches die met passie en hard werk het beste uit jou en de community willen halen. Het is voor iedereen toegankelijk, wat je niveau of doel ook is! Een echte aanrader.
Een plek waar je heerlijk jezelf kunt zijn in een gemoedelijke community. Onder begeleiding van geweldige coaches werk jij aan jouw doel. Of dat kracht, techniek, conditie of juist mobiliteit, herstel of voeding is. Jij traint op je eigen niveau onder een topsfeer waarbij je continu wordt aangemoedigd om net dat stapje extra te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid