facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit Geldermalsen

CrossFit Geldermalsen

Info

Een totaal nieuwe uitdaging
Elke training je grenzen verhogen
Meer resultaat in minder tijd



"Gedurende een crossfit training bij Crossfit Geldermalsen worden er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd."

"Gedurende een crossfit training bij Crossfit Geldermalsen worden er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd."
Adres: Rijnstraat 40, 4191CL Geldermalsen
Stad: Geldermalsen
Route: Rijnstraat 40
Postcode: 4191CL



op zoek naar gerelateerd: crossfit culemborg, crossfit asperen, crossfit reset, bootcamp culemborg, crossfit wijk bij duurstede, crossfit tiel, crossfit gorinchem, sportschool culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kidzbootcamp Kidzbootcamp 220 meter Betuwe Bootcamp en SFG presenteren Kidzbootcamp! Voor enthousiaste sporters tussen de...
Sport & Fitness Geldermalsen Sport & Fitness Geldermalsen 230 meter fitness d'r nu al 1 jaar en word altijd met open armen ontvangen.
Sporthal Randhorst Sporthal Randhorst 978 meter helemaal geweldig als er een basketbalvereniging komt
Recensies
Leuke coaches, fijn sporten, lekker zweten!
Leuke en fijne crossfit box, coaches die er verstand van hebben en je helpen waar nodig. Goede sfeer en fijn om er te sporten.
Fijne plek om te sporten, kleine groepen die begeleid worden door goede coaches waardoor ze je zelfs persoonlijk tips kunnen geven. Iedereen heeft zijn eigen niveau waardoor het voor ieder persoon een uitdaging is, je wordt geprikkeld op veel verschillende aspecten.
Leuke groep mensen, goede uitleg van de techniek en ook goede spullen. Voor iedereen die interesse heeft in Crossfit een aanrader!
Prettige club met goede begeleiding.
Top crossfit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid