facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crossfit Arsenius

Crossfit Arsenius

Info

Officieel CrossFit Affiliate

Geschiedenis

CrossFit Arsenius is een sterke voor iedere toegankelijke CrossFit community, waarbij sportiviteit, doorzettingsvermogen, erkenning, respect en plezier van en voor elke atleet voorop staat.

De naam Arsenius is van oud-Griekse oorsprong en betekent vrij vertaald: sterk

De karakteristieke symbolen in ons embleem met de Lauwerkrans en de Spartaanse helm maken de eenheid van CrossFit Arsenius.
Met de kracht en de betekenis van de naam Arsenius en het embleem met daarop de subtiele symbolen, de trainingsmethode en de professionele begeleiding van onze CrossFit trainers onderscheiden wij ons van andere sportscholen en CrossFit boxen.




"Strength & Conditioning Arsenius is een hechte maar voor iedereen toegankelijke community. Bij ons staat sportiviteit,- erkenning,- respect en plezier voor ieder voorop."
Adres: Korte buurt 18m, 3141 EG Maassluis
Telefoonnummer: 0618437139
Stad: Maassluis
Route: Korte buurt 18m
Postcode: 3141 EG


Openingstijden

Maandag: 06:45 - 07:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Life Sportcentrum Life 622 meter Sport en gezondheidscentrum in Maassluis en Maasland voor de leeftijd van 2 jaar tot...
Mahorokan Topjudo Instituut Mahorokan Topjudo Instituut 1 km Leuke sportschool, mijn zoon had er een obi
Mahorokan Sports Club Mahorokan Sports Club 1 km Ik kom er ihkv judolessen. De jeugd leert sportief met elkaar omgaan en voor zichzelf...
Mahorokan Sports Club Mahorokan Sports Club 1 km Leuke sportschool, mijn zoon had er een obi
Krav Maga DH Krav Maga DH 2 km Krav Maga lestijden Maassluis Woensdag 20.00 - 21.15 uur vanaf 17 jaar Zaterdag 10.00...
Healthclub Fitline Healthclub Fitline 2 km WC-deur is niet handig.
Fitline Maassluis Fitline Maassluis 2 km Zelf geen type die in de apparaten gaat hangen maar ik wil wel in shape blijven dus v...
Topsquash Maassluis Topsquash Maassluis 2 km Veel banen, goedkoop.
Wellness Center Maassluis Wellness Center Maassluis 2 km Zeer prof.docenten en apparatuur aanwezig. Goede relaxte sfeer onderling .Ook de opti...
Recensies
SC-Arsenius is een fijne crossfitbox. Het communitygevoel dat er heerst zorgt ervoor dat we niet alleen het beste in elkaar naar boven halen, maar ook plezier beleven aan het sporten. Vincent is een fijne, kundige coach met kennis van zaken. De box is toegankelijk voor iedereen, wat je startpunt ook is.
Fijne sfeer. Duidelijke uitleg. Uitdagende variatie van workouts in kracht en conditie. Goede personal training, ook bij herstel van bijvoorbeeld zwangerschap of het voorkomen tijdens de zwangerschap van bekkeninstabiliteit. Sowieso krijg je mooie alternatieve oefeningen als je kampt met een blessure. Voor elk niveau is sporten hier geschikt.
Top Box. Super sfeer en ik weet niet hoe Vincent het doet. In 7 jaar nog nooit eenzelfde WOD. Iedere keer voor elk niveau een uitdaging.
Top box met gevarieerde trainingen. Aandacht voor de juiste techniek en ruimte voor gezelligheid. Vooral zo doorgaan
Fijne box! Afwisselende WODs maken het er leuk! Goede sfeer en gezelligheid!
Fijne training. Zeker als afwisseling met de WOD. Ik merk dat het op kracht en techniek trainen zijn uitwerking heeft op de andere trainingen!
Hou je van sporten en wil je jezelf uitdagen, op je eigen niveau, dan ben je hier op het juiste adres. : Daarnaast is het ook heel gezellig!
Hele fijne box met variërende, kwalitatieve trainingen en gezellige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid