facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrossFit 7 Mountains

CrossFit 7 Mountains

Info

In 2015 zijn wij van CrossFit 7 Mountains gestart met de filosofie mensen fitter te maken. Dit doen wij door het gebruik van CrossFit als trainingsmethode.



"BOEK NU JE GRATIS INTAKE!Ben jij er klaar mee dat je steeds geen resultaat boekt? Wij helpen je graag bij het behalen van jouw sportieve doelen met een trainingsplan en voedingscoaching op maat. Start vandaag nog met jouw weg naar de beste en fitste versie van jezelf.Boek nu je gratis intake."
Adres: Prins Hendrikstraat 17a, 4761 AH Zevenbergen
Telefoonnummer: 0168-785123
Stad: Zevenbergen
Route: Prins Hendrikstraat 17a
Postcode: 4761 AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 09:30


op zoek naar gerelateerd: Better Through Movement, Personal Trainer Zevenbergen, CrossFit Etten-Leur, Bootcamp Zevenbergen, Zumba Zevenbergen, Openingstijden Pals Zevenbergen, Verenigingen Zevenbergen, Squash Zevenbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BEE FITT BEE FITT 267 meter Toch wel de beste apparaten van Zevenbergen vind ik. En het personeel is ook vriendel...
Vita-Life Vita-Life 315 meter Vita-life is een sportstudio, waar gezelligheid en aandacht voorop staat. U kunt bij...
Bushido Dojo Bushido Dojo 472 meter Een gezellige dojo waar hard getraind wordt op elk niveau! Kom eens meetrainen en bel...
Super Pro Sportcenter Super Pro Sportcenter 599 meter Wat een lieve mensen. Silvana en dochter Raischa denken altijd met je mee. En vergeet...
De Does Fitness De Does Fitness 1 km Gewoon een goeie sportschool met voldoende apparatuur en losse gewichten. Indien gewe...
Sportcentrum Lindonk Sportcentrum Lindonk 1 km Bij de tennis is ook een kantine/bar. Helaas als je 30 minuten op een stoel heb gezet...
Pals Fitness en Fysiotherapie Pals Fitness en Fysiotherapie 1 km Gewoon een goeie sportschool met voldoende apparatuur en losse gewichten. Indien gewe...
Fysiowave Fysiowave 1 km Uiteindelijk blijkt de betrokkenheid niet groot te zijn en blijk je een mooie melkkoe...
Recensies
Wat een geweldige 'sportschool/crossfit box' is Better Through Movement! Als je op zoek bent naar een plek waar je op een uitdagende manier kunt sporten op jouw eigen niveau, dan is dit de plek voor jou. De sfeer in de sportschool is super en de trainers zijn alert op een juiste uitvoering van de oefeningen om jou niet alleen fit te krijgen, maar vooral ook te houden. Ze weten daarnaast precies hoe ze je moeten motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Bij Better Through Movement weten ze een uitdagende sport toegankelijk te maken voor ieder niveau sporter en zorgen ze ervoor dat iedereen vooral op topniveau enthousiast is en blijft. Al met al kan ik iedereen die op zoek is naar een uitdagende, persoonlijke en positieve sportschool aanraden om bij Better Through Movement te gaan sporten. Je zult er geen spijt van krijgen!
Voor iedereen! Na 25 jaar niet gesport te hebben en een zoektocht om iets te vinden om weer in beweging te komen en fitter te worden na wat teleurstellingen hier terecht gekomen. Professionele begeleiding, gezellige sfeer en positieve mensen die elkaar helpen het beste uit zichzelf te halen. Jij stelt je doelen en Bart en Cynthia en hun team zorgen dat je dit kan behalen. Iedereen kan hier instromen, oefeningen worden aangepast op jouw niveau zodat je na een paar persoonlijke trainingen waar gewerkt wordt aan techniek gewoon deel kan nemen aan de lessen. Blij dat ik deze stap genomen heb! Ik voel me echt al fitter en Better Through Movement!
Na nooit gesport te hebben ben ik 3 jaar geleden begonnen met wielrennen. Daarin miste ik afwisseling en uitdaging. Inmiddels ongeveer 2 jaar lid bij BTM. Elke training is anders, en het werkt voor mij top dat ik van tevoren niet weet wat we gaan doen. De begeleiding is top, het is erg gezellig, en nog elke keer boek ik vooruitgang. Ben zeker erg tevreden! Ik ga nog steeds wielrennen, maar als ik moet kiezen tussen beiden, kies ik voor Crossfit bij BTM!
Door de persoonlijke begeleiding en de gezellige ledengroep wordt je gemotiveerd om tot het uiterste te gaan en ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis, en dat in een uur. Sinds ik bij BTM sport voel ik me fitter dan bij andere sporten die ik heb gedaan.
Uitdagend maar op eigen niveau! BTM is ontzettend gezellig, altijd anders en iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Een paar keer per jaar organiseren ze ook hele leuke activiteiten zoals ‘de Murph’. Je krijgt hier persoonlijke begeleiding in sporten maar ook in voeding, hierdoor haal je snel je persoonlijke doel!
Een hele fijne sportschool waar iedereen met of zonder sport achtergrond op eigen niveau deel kan nemen aan de workouts. Altijd een prettige sfeer, goede coaching en vriendelijke leden. Zeker een plek waar je werkelijk vooruitgang zal maken op je fitness doelen!
Bij BTM is het leuk en gezellig, hard werken in een ongedwongen sfeer. Hele leuke leden!! Je voelt je welkom!
Super fijne plek om te sporten op eigen niveau maar toch in een groepsles. Ik zelf raak hier gemotiveerd om vaker te sporten dan dat ik alleen naar de sportschool zou gaan.
Mijn eerst ervaring met crossfit hier en het bevalt echt super! Leuke mensen die je ook nog is graag helpen en steunen bij het verleggen van je grenzen en het bereiken van je doelen.
Een aanrader voor iedereen die opzoek is een sportschool in Zevenbergen, de persoonlijke begeleiding staat voorop en een gezellige sfeer is altijd aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid