facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cross Fit Bink 36

Adres: Binckhorstlaan 36 , Den Haag 2516 BE, NL
Telefoonnummer: 06 24864116
Stad: Den Haag
Route: Binckhorstlaan 36
Postcode: 2516 BE


Openingstijden

Maandag: 08:30-13:00
Maandag: 16:30-20:30
Dinsdag: 08:30-13:00
Dinsdag: 16:30-20:30
Woensdag: 08:30-13:00
Woensdag: 16:30-20:30
Donderdag: 08:30-13:00


op zoek naar gerelateerd: crossfit, crossfit bink 36 den haag rooster, crossfit den haag, crossfit delft, crossfit ninja's, crossfit voorburg, crossfit scheveningen, crossfit leidschenveen
Recensies
Geweldige box met geweldige coaches. Mooie community.
Als je op zoek bent naar een plek om Crossfit uit te oefenen in Den Haag en omstreken is dit "The Place to Be". Een box met een ruime opzet, meerdere zalen en meer dan voldoende equipment, en bovenal een plek waar je je direct thuis voelt. Ook tijdens de COVID periode laat deze box het er niet bij zitten! Met heel veel buiten WOD's, het lenen van materiaal, online trainingen en meer dan enthousiaste coaches doen ze er alles aan bij Crossfit Bink 36 om jou als lid het ultieme sportpakket aan te kunnen bieden. Een absolute aanrader en thumbs up voor alle coaches, tot de volgende workout!
Geweldige, motiverende plek. Super betrokken coaches, gezellige community. Heel dankbaar dat ik deze plek gevonden heb!
Bink 36 is een erg groot terrein en de crossfit is in de hangar naast het grote gebouw, de crossfit is voor volwassenen en er is ook een apparte kinderen en apparte teens groep, bij de kinderen is er ook genoeg begeleiding. Het is een goede manier om een beetje te blijven bewegen. De apparatuur werkt goed en voor iedereen de juiste gewichten etc. Als je een abonement hebt kan je meerdere keren per week sporten.
Een hele goede crossfit box met een ruim programma, goed team aan trainers en goede faciliteiten. Er hangt een motiverende en positieve sfeer en er is voor leden gratis versgemalen koffie ; Ik ben fan!
Goede box waar een gezellige sfeer hangt. De trainers zijn professioneel, hebben veel aandacht voor je en bezitten veel kennis. Top box!
Tijdens m'n verblijf in Den Haag heb ik een paar drop-ins gedaan en it was on fire! Fijne coaches, relaxed vibe, goed materiaal en pittige WODS! Tot de volgende keer!
De beste box, top coaches, top box, leuke en goede sfeer
Betrokken en gemotiveerde coaches. De ideale sportplek/crossfit locatie voor beginners en gevorderden.
Zelf niet gesport, maar de kinderopvang van Nanny Nina is hier top!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cross Fit Bink 36.

Den haag sportscholen

openingstijden, locatie, vervoer. Binckhorstlaan 36 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cross Fit Bink 36 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cross Fit Bink 36. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cross Fit Bink 36 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid