facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cropshop

Cropshop

Info

Cropshop.nl is dé webwinkel voor agrarische bedrijfsbenodigdheden.

Geschiedenis

Cropshop.nl is dé webwinkel voor agrarische bedrijfsbenodigdheden. Bij Cropshop.nl regelt u gemakkelijk en snel uw inkoop van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, vogelafweer, etc. Met een breed assortiment dat nog steeds uitbreid is dit uw nieuwe online toeleverancier in de land- en tuinbouw.

Cropshop.nl is in 2012 opgericht door Henry Rombouts. Cropshop maakt samen met Hortagri Advice int. deel uit van Hortagri T&S B.V. We werken vanuit ons kantoor in Hoeven (NB).

De advieswerkzaamheden van Hortagri Advice int. richtten zich voornamelijk op de landen om ons heen. Hier valt op dat in bijna alle Europese landen het teeltadvies is losgekoppeld van de levering van producten. Ook valt op dat deze producten daar beduidend minder kosten.

Hoog tijd voor verandering!

Wij zijn van mening dat handel en advies gescheiden hoort te zijn.

Cropshop.nl koopt in bij gerenommeerde bedrijven en laat deze producten door ervaren transportbedrijven thuisbrengen. U krijgt dus de kwaliteit die u gewend bent, tegen een scherpe prijs en op een moderne manier van zaken doen. Verwacht u van uw leverancier geen advies, maar alleen kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs, dan is cropshop.nl uw leverancier!



"Cropshop 'the crop cover specialists' is met de onderscheidende prijs- kwaliteitsverhouding binnen Nederland en België al jaren een sterke speler binnen de agrarische sector.Het is uitgegroeid tot hét adres voor o.a. vliesdoek, folies en diverse netten voor het beschermen van de gewassen en teelten. Cropshop kenmerkt zich door het aanbieden van producten op maat en naar wens van de klant. De medewerkers komen uit het vak, hebben groene vingers en de nodige ervaring. Dat maakt contact met ons gemakkelijk en in klink klare taal.Naast afdekmaterialen ontbreken ook onze zaaizaden, wild- en insectenafweer niet in ons assortiment."
Adres: Zonnebloemlaan 8, 4741 ER Hoeven
Telefoonnummer: 0646830829
Stad: Hoeven
Route: Zonnebloemlaan 8
Postcode: 4741 ER


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GF de Rooy & Zn. GF de Rooy & Zn. 1 km Fijne en correcte mensen om zaken mee te doen!
Jansen Hoeven Jansen Hoeven 1 km Vertaald door Google Het is ok Origineel Ok je
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid