facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Croissanterie Du Nord

Adres: Noorderbuurt 40, 9203 AM Drachten
Telefoonnummer: +31512532779
Stad: Drachten
Route: Noorderbuurt 40
Postcode: 9203 AM



op zoek naar gerelateerd: Belegde broodjes Drachten, Broodjes afhalen Drachten, Du Nord Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sandwiches And More Sandwiches And More 3 km De lekkerste broodjes, Friet en Snacks
Recensies
Gedateerd interieur en keuken, sfeerloos pand. We zaten bijna naast het toilet waar mensen voor in de rij stonden. Eén medewerkster die bestelling opnam mist sociale vaardigheden, erg ongeduldig bij het opnemen van bestelling. Herken de eerdere review, dan eerst maar wat drinken bestellen, geen tijd om nog even na te denken over het broodje en doorrr... Aantal broodjes voor de kids uitverkocht kreeg de indruk dat het mijn schuld was..., erg slap bakje koffie in een veel te klein kopje. Prijs kwaliteit slecht, nooit weer heen. 1 ster is voor de dame die wel fatsoenlijk en vriendelijk was tijdens het afrekenen.
Wij zijn hier vandaag geweest en het was gewoon dik in orde! Vriendelijk personeel, het eten was goed en de prijs was normaal.
Werkelijk veel te duur... Mijn broodje was nog koud van binnen..en het mag allemaal wel wat vriendelijker.
Lekkere broodjes, goed gevuld en rijk van smaak. Vlotte service door een vriendelijke medewerkster. Klein detail: de broodjes worden klaargemaakt zonder handschoentjes. Maar behalve dat, een top tentje
Een mooie zaak,en goede service met een lach En heel vriendelijke mensen.Eten: 5/5
Zojuist een half stokbrood gezond gescoord. Was erg lekker en ook de prijs is prima. In tegenstelling tot onderstaande berichten kan ik alleen maar zeggen dat ik prima geholpen ben. Kon uiteraard alleen maar afhalen en buiten zitten. Maar de dame was erg vriendelijk en vrolijk. Dus al met al een prima ervaring !
Gewone filterkoffie die veel te slap was. En voor een koffie liefhebber is dat echt zo jammer en in deze tijd ook zoooo 1990. Het broodje, gevraagd zonder sla en tomaat erop, werd toch met sla en tomaat geleverd. Mijn partner is allergisch voor tomaat dus dat was erg vervelend. Geen bestek erbij. Wel kregen wij een zakje voor een half opgegeten broodje dus dat was wel netjes. Medewerkers wel vriendelijk maar duidelijk was dat de opstart na Corona niet vlekkeloos verliep.
Bij binnenkomst stond een wat redelijk ongeduldig en chaotisch werkneemster. Na amper 3 seconden de kaart te hebben ingezien vroeg het personeel, wederom ongeduldig met een haastige ondertoon, "mee nemen of hier opeten". De toon was gezet. In alle onderdruktheid werd het maar een half stokbrood zalm. Voor meer dan 5 euro zat ik vervolgens verslagen op een bankje met een broodje wat droeviger was dan op Valentijnsdag in je eentje in een restaurant te "genieten" van een drie gangen menu. Het broodje was verschrikkelijk droog, ook vermoed ik dat de medewerkster vegan was, zo'n droevig klein stukje zalm zat er op. Roomkaas vond ze waarschijnlijk teveel van het goede, want dat ontbrak. Enkel met een handje bosui werd gepoogd het enigszins klasse te geven. Dit broodje was een autistisch letterlijke weergave van de menukaart: broodje. Zalm. Sla. Bosui. Totaal niet te vergelijken met de Du Nord in Leeuwarden; die zaak is wél goed. Dit is een teleurstellende afrader!
Vandaag wezen te eten, ik vind de sfeer zowieso niet zo fijn persoonlijk. En toen de serveerster kwam en nogal opdringerig naar mijn doen, wisten nog niet wat we gingen eten. Nee maar laten we beginnen met drinken.. Nou iniedergeval op een manier. Achteraf ging ze na huis of iets dus zal wel haast hebben gehad. Thee besteld, geen vraag na smaak of iets anders. Had een smaak niet lekker.. Alles viel ons wat tegen qwa eten.
De prijs-kwaliteit doet het 'm & natuurlijk de vriendelijke bediening. Je kunt hier lekker low budget lunchen. Echt helemaal dikke prima!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Croissanterie Du Nord met het openbaar vervoer


Drachten, Noorderbuurt 150 meter
114
13
14
513
Drachten, Noorderbuurt 150 meter
114
13
14
513

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid