facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Critical Hit Airsoft Events

Critical Hit Airsoft Events

Info

Critical Hit Events
Tactical Outdoor Sports

Geschiedenis

Critical Hit Airsoft Events.
Dé organisatie met de meest uitdagende Airsoft Events in Nederland.
Van Arcade tot Storyline Airsoft Events
www.critical-hit.eu | [email protected]



"Bij Critical Hit Outdoor kun je terecht voor de allerleukste en meest uitdagende tactische outdoor uitje van Nederland en België.We zijn gespecialiseerd in Airsoft, maar Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor Paintball, Off-road rijden: 4×4, Quad rijden en uiteraard ook goede Catering."
Adres: 2993GA Barendrecht
Telefoonnummer: 0647909256
Stad: Barendrecht
Postcode: 2993GA



op zoek naar gerelateerd: Critical hit Pokémon, 2022 airsoft events, Airsoft events 2023, Critical hit shop, Critical Hit BBs, Airsoft agenda, Airsoft met acteurs, Critical Hit DMR regels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaperoom The lost Mummy Escaperoom The lost Mummy 789 meter We hebben zowel Dracula als Houdini gespeeld. Dit waren spannende escape-rooms en uit...
Foods Foods 1 km Geniet van een wekelijks wisselend broodjes-menu! Afhalen of gezellig eten in onze ba...
The Limitless Experience The Limitless Experience 3 km Barendrechtse feest organisatie met het doel: Uitgaansgelegenheid creëren in Barendre...
Poppodium De Beuk Poppodium De Beuk 3 km Gezellige locatie voor een specifiek publiek, de blues / folk liefhebbers. Zeer relax...
Recensies
Geweldige orga met goed gemotiveerde vrijwilligers. Mooi afwisselend speel veld waarbij de missies maximaal bijdragen tot een geweldige dag. Lekkere catering en positieve mensen.
Een goede organisatie waar veiligheid en plezier hoog in het vaandel staan. Ze hebben mooie verschillende games voor elk wel iets . Soms worden er acteurs bij gebruikt en weet je niet meer wat je moest doen. Dan lopen er marshalls rond die je weer op weg helpen. De catering is ook GEWELDIG ,van een simpel kopje koffie tot hamburgers en belegde broodjes. Het veld waar ze spelen is een bos met een dorp en loopgraven erin. Dus spannend. Ik zou zeggen probeer het eens en je hebt de dag van je leven en veel nieuwe vrienden.
Leuke airsoft locatie, maar nog beter een geweldige organisatie. Het team om de organisatie probeert je altijd verder te helpen! Ben vaak te vinden op dit veld juist doordat de games anders zijn als overal + geen spray and pray :D
TOP! Dag gehad met ons airsoft team bij Critical Hit. Met enige regelmaat spelen wij bij hun en het is altijd goed. Zij bieden de airsoft ervaring die iedereen zoekt; goede en afwisselende gameplay, fair, veilig en niet te vergeten; vooral ook gezellig. Aanrader!
Al met grote regelmaat aanwezig geweest bij events van Critical Hit. Gezellige orga bij wie het draait om de dag en niet om de winst. Tevens is er een geweldige cateraar aanwezig, zodat je iedere keer weer wat goeds in je maag hebt ipv de standaard maaltijden..
Een leuke organisatie die echt uitpakt om Skirms net dat ene extra te geven. Oog voor balans, actieve en behulpzame marshalls en tof dat ze veel ingame acteurs gebruiken bij speciale events! Heb best wat organisaties gezien maar nergens zo lang blijven hangen als hier.
Vandaag een top dag gehad bij critical hit. Leuk veld ,goeie marshalls,goed organisatie en een goei catering,ik zeg een aanrader.
Super organisatie, Mensen die het airsoft hart op de juiste plaats hebben De airsoft sport wordt hier met 300% beleefd en begeleid, zowel voor de ervaren airsofter als voor de starter/Intro's.
Leuke game modes, vriendelijke leiding en begeleiding. De missies werden hier en daar wat vrij geïnterpreteerd...foto Dag afgesloten met een soort infected mode, in een woord hilarisch. Kom zeker terug!
Gezellige mensen met een passie voor airsoft, ze weten er altijd een leuk skirm van te maken. Hier begonnen met airsoft en nooit meer weggegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid