facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crimpenerwaert Dierenartsen Locatie Lekkerkerk

Crimpenerwaert Dierenartsen Locatie Lekkerkerk
Adres: Burgemeester van der Willigenstraat 10A, 2941 ES Lekkerkerk, Nederland
Telefoonnummer: 0180 661 310
Staat: Zuid-Holland
District: Krimpenerwaard
Stad: Lekkerkerk
Route: Burgemeester van der Willigenstraat
Huisnummer: 10A
Postcode: 2941 ES


Openingstijden

maandag: 08:00–19:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–19:00
zaterdag: 09:00–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
NIET NAAR DEZE DIERENARTS GAAN!!nIk ben hier heen gegaan omdat mijn cavia niet meer at. ‘Dierenarts’ gaf mijn cavia Duplocilline. Mijn cavia is kort hierna overleden. Ik snapte niet hoe dit kon en ging op onderzoek uit. Ik typte dit type antibiotica in op internet en er stond overal heel duidelijk aangegeven dat dit spul DODELIJK is voor cavia’s. Dierenarts wist dit blijkbaar niet... Heel veel spijt dat ik hier heen ben gegaan, anders was mijn lieve cavia er waarschijnlijk nog geweest. Je zou denken dat de dierenarts verstand heeft van dieren… maar geeft zonder enige kennis zomaar dodelijk spul aan dieren.
Het is dat je een ster moet geven, anders waren het er geen. Werd geholpen door een oudere man, die een ronduit verwarde indruk maakte. Het was alsof hij 40 jaar loodgieter was geweest en nu dit doet. Geeft mijn poes zonder kostenoverleg een zalfje en een prikje. Bij de receptie werd er doodleuk om €150,= gevraagd. Prima hoor. Stop het ergens waar het daglicht niet komt en tot nooit meer ziens.
Ze hadden het erg druk, dus niet alles liep volgens plan, maar voor de rest goed.
Geen aanrader. Onze hond tobte al tijdje en mocht niet in laten slapen..nu een andere praktijk gevonden en heel fijn geholpen! Crimpenerwaerd zijn geld trekkers.
Niet altijd kundig vind ik voor de rest weinig klachten, te duur. Even kat scheren en roesje 70 euro en kijk naar foto's , netjes geschoren toch hele dag de tijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid