facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrimeTime

CrimeTime

Info

Houd je van raadsels en mysterie? Dan vind je een moordspel zeker leuk! Speel met je vrienden een moordspel. Beleef een avond om nooit te vergeten.



"CrimeTime produceert en verkoopt moordspellen op maat. Onze moordspellen kunt u spelen vanaf 4 tot en met 40 spelers.Spelers ontvangen een eigen moorddossier en toegang tot een app met video begeleiding. Wij bieden optioneel spelbegeleiding aan.Wilt u een compleet event uitbesteden? Neem contact op met CrimeTime. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.Telefoon: 085-060 77 11E-mail: [email protected]"
Adres: Benedendorpsweg 145, 6862WG Oosterbeek
Telefoonnummer: 0850607711
Stad: Oosterbeek
Route: Benedendorpsweg 145
Postcode: 6862WG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coaching met Paarden Oosterbeek Coaching met Paarden Oosterbeek 737 meter Coaching met paarden voor meer balans en zelfvertrouwen. De paarden hebben een mooie...
Intercedent van het Jaar Intercedent van het Jaar 834 meter De laatste voorronde van de leukste verkiezing 'Intercedent van het Jaar' op 24 novem...
Oosterbeek in Beweging Oosterbeek in Beweging 1 km ''Oosterbeek in Beweging'' is een evenement dat sinds 1991 iedere eerste zaterdag van...
Aangename Zaken Aangename Zaken 1 km Voor de organisatie voor een event kan je overal terecht. Het onderscheidend vermogen...
Recensies
Helaas nul plezier van gehad. Veel voorbereiding gehad als groepje en 25 man uitgenodigd op een externe locatie. Ontzettend balen om er een uur van tevoren achter te komen dat de techniek de app niet werkt. Niemand bereikbaar, terwijl aangegeven wordt dat er 24/7 uur gebeld kan worden. Geld terug, dat is fijn, maar het blijft vervelend..!
Gegarandeerd een super leuke en hilarische avond! We hebben onwijs gelachen tijdens de voorbereiding van het spel. Iedereen was zo fanatiek tijdens het spel om alles uit te zoeken en om iedereen te verhoren dat we helemaal de tijd vergaten.
Na goede ervaringen met andere leuke crimebox spellen, gister met 6 man een custom crimetime spel gedaan. Het was een flop. De regels waren onduidelijk ook na de video's en meerdere keren de boekwerken lezen. Daarnaast kloppen de verhalen van de karakters simpelweg niet met elkaar. Het ergste was de eindconclusie/ uitkomst. Het bleek onmogelijk de zaak op te lossen met de clues verzameld in het spel. De app deed het trouwens maar half en de video's voegen niets toe aan sfeer of info. Ik zou doorzoeken naar iets anders.
Helaas geen succes bij ons, met een groot voetbalteam. De spelleiding was wel prettig maar greep niet in bij onduidelijkheden. Daarbij werd de dader al onthuld terwijl 2 van de 5 groepen nog niets hadden ingevuld in de app. Erg onduidelijk de gehele activiteit. Voor dit geld kun je zeker andere activiteiten vinden of bedenken. Zonde.
Aanrader! We hebben het moordspel, Cafe de nacht, gespeeld en het was een groot succes. Door de duidelijke opzet en goede voor-informatie had iedereen zich ook echt in de types ingeleefd en verkleed. We waren met 10 volwassenen, waardoor we onze aandacht er wel echt bij moesten houden om alle aanwijzingen/ verhalen/ alibi's te onthouden.
Een leuk groepsspel, waaraan iedereen enthousiast meedeed. Het was een zeer geslaagde avond. Een aanrader!
“Zeer geslaagd en knap doordacht moordspel. Voor een bijzondere en gezellige avond met vrienden en familie, dat niemand snel zal vergeten!”
Het is super leuk! Je moet alleen heel goed lezen wat de bedoeling is van het spel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid