facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creoserverbv

Creoserverbv

Info

Vindt u alles rondom uw IT onoverzichtelijk en vooral prijzig? Dan schudden wij u de hand. Aangenaam, wij zijn CreoServer.com. De server webwinkel!



"Refurbished Servers en Workstations op maat gemaakt"
Adres: Paxtonstraat 3F, 8013 RP Zwolle
Telefoonnummer: 085 864 0777
Stad: Zwolle
Route: Paxtonstraat 3F
Postcode: 8013 RP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Refurbished server, Server kopen voor bedrijf, Refurbished HP server, Dell server kopen, Server kopen voor klein bedrijf, Server onderdelen, Paxtonstraat 3F, Refurbished Workstation
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xando - Apple Premium Reseller Xando - Apple Premium Reseller 208 meter Belachelijk slechte service. Mijn Macbook pro ging buiten mijn schuld om kapot vanweg...
Contextmapp Contextmapp 2 km Contextmapp is an innovative mobile research platform, enabling you to easily manage ...
Select Computers Select Computers 4 km Goede computerwinkel vriendelijke eigenaar en ze weten waar ze over praten hebben voo...
Your_sky Your_sky 6 km your sky richt zich op Cloud Oriented Infrastructure en gestandaardiseerde, schaalbar...
Eric's All In It Eric's All In It 8 km Goede snelle service en betaalbaar Opdracht snel en correct uitgevoerd
Eye4Software B.V. Eye4Software B.V. 9 km Eye4Software B.V. founded in 2009 is developer of hydrographic survey software and GP...
Recensies
Creoserver zorgt altijd voor een uitstekende server. Servers worden snel geleverd en zijn van top kwaliteit! Bedankt voor de fijne service!
Wij zijn erg tevreden over Creoserver. Fijne mensen om mee samen te werken. Bedankt namens ATTComputer!
Servers die je besteld zijn in perfecte staat en worden afgeleverd volgens bestelling door de eigen mensen van creoserver. Een aanrader !! Names ATTCOMPUTER bedankt voor services.
In mei 2022 hebben wij 2 Dell R740xd machines gekocht, met 6 SSD's en 6 SAS HDD's, dit omdat onze 7 servers die we in 2016/2017 bij Creoserver hebben gekocht aan vervanging toe zijn. Door omstandigheden kon ik de machines niet eerder dan oktober 2022 gaan configureren. We hadden met 1 machine wat problemen, deze bleef maar opnieuw opstarten. Na contact met Creoserver in goed overleg de machine langs gebracht en zij hebben deze nagekeken en geconstateerd dat de CPU's niet in orde waren. Deze hebben ze vervangen en 24 uur stresstest uitgevoerd, waarna de machine in orde is bevonden. Hierna hebben we de machine weer opgehaald en is inmiddels ook al weer een tijd stabiel hier. Tijdens dit proces ook goed telefonisch op de hoogte gehouden van de voortgang en duidelijk de oorzaak van de storing terug gekoppeld gekregen. Hulde voor de klantenservice en klantbeleving, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen! Wij hebben zakelijk hier al vele servers aangeschaft, altijd tot volle tevredenheid. Goede prijzen, perfecte aftersales en altijd vriendelijk. Wij kunnen Creoserver dan ook van harte aanbevelen!
Supersnelle en goede service. Ze denken met je mee en geven je een bestellijstje om artikelen aan te schaffen met mogelijke alternatieven. Zelfs de mogelijkheid om s middags te bellen als er vragen zijn over de installatie Dank Omid Saidi voor de service en hulp! Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader!
Goede en snelle service! Altijd bereid om te helpen!
Servers die je besteld zijn in perfecte staat en worden afgeleverd volgens bestelling door de eigen mensen van creoserver. Een aanrader !!
Niet erg tevreden. Desktop moest bij levering twee keer gefikst worden voor hij het goed deed doet het sindsdien wel redelijk, maar zeer traag. Laptop is nu anderhalf jaar oud: helemaal op. Trackpad laat los, toetsen werken niet goed, slaapstand = blue screen of death, wordt regelmatig zo heet dat we bang zijn dat hij in de fik vliegt, koelt dan ineens weer af. Batterij was binnen paar maanden waardeloos. Voor 750 euro voor een refurbished topmodel uit 2014 hoop je toch op meer, bijvoorbeeld op iets simpels als koelpasta.
Enorm snel geholpen en fijne service ontvangen bij het ophalen van een noodbestelling. Er werd goed met ons meegedacht en veel flexibiliteit getoond om ons te helpen. Fijne zaak om mee te werken.
Creoserver heeft een ruime sortering en dus enorm veel keuze. Ben zeer content over de service die gegeven wordt en de geleverde workstation is pico bello in orde. Ze hebben er een vaste klant bij. Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid