facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede

Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede

Geschiedenis

Welkom bij crematorium en uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen



"Waalstede is gelegen op een prachtige plek in Nijmegen met veel groen en water. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.Op het mooie buitenterrein rondom het crematorium vind je naast de urnenmuren en strooivelden ook een urnenheuvel. De urnen worden hier in een zuiltje in de grond geplaatst."
Adres: Staddijk 130, 6537 TW Nijmegen
Telefoonnummer: 040 262 49 00
Stad: Nijmegen
Route: Staddijk 130
Postcode: 6537 TW



op zoek naar gerelateerd: DELA uitvaart, Uitvaart Nijmegen, Crematorium Beuningen, Uitvaart vacatures Nijmegen, DELA nijmegen vacatures, Crematorium Rijk van Nijmegen, Dieren crematorium Nijmegen, DELA verzekeringen
Recensies
Mooie uitvaart. Zeer goede spreker koffie tafel broodjes met en zonder boter
Mooie locatie en gebouw en heerlijk licht.
De uitvaart is mooi en geweldig verzorgd. De herdingsavond en Lichtjes avond was super mooi. Maar de nazorg laat te wensen over, dit na meerdere klachten over het maaien van het strooiveld waar wij 2 x per week komen met bloemen, is afschuwelijk, op de plaats van mijn vader word dit nooit gedaan. Geen water, vuilnisbak vazen etc, dit zou er ook komen en naar 1,5 jaar helaas nog niets. Dit is een pijnlijke ervaring.
Wat jammer dat de naam van overledene niet volledig op het bord stond alleen meisjesnaam, niet bij iedereen bekend. En dat familie tijdens zo'n verdrietige bijeenkomst zelf moet vragen om de cake die vergeten was.
mis enige aankleden binnen geen planten of andere aankleding om de sfeer binnen wat gezelliger te maken ,komt erg kil over,de eerste keer dacht ik omdat het toen net open was dat de aankleding nog moest komen, maar er is niets veranderd.
Je komt er natuurlijk liever niet maar ziet er allemaal goed uit. Wel slecht te bereiken met openbaar vervoer. Dichtbijzijnde busstation is 14 minuten lopen! Ligt aan het eind van een "dood" lopende weg. Geen fijne weg om te lopen in het donker. Wel grote parkeerplaats.
Prachtig lichte ruimte met veel moderne kunst. Zorgzame medewerkers.
In korte tijd twee crematies laten verzorgen. Vanaf de gesprekken thuis tot en met het verlaten van het crematorium was alles zeer goed geregeld. Er is daar een informele en huiselijke sfeer.
Een modern crematorium in een groene omgeving. Ik mocht hier een herinneringsbijeenkomst bijwonen en heb dit ervaren als een verrijking in beleving, gevoel en verwerking. Uitstekend verzorgd!
Mooie nieuwe ruimte, goede service, maar groen en omgeving nog niet heel erg volgroeid 2017
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede.

Nijmegen begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Staddijk 130 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid