facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer

Info

Dit is de officiële pagina van Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer



"Midden in het weidse polderlandschap van Haarlemmermeer ligt Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Hier hebben wij alles onder één dak om een afscheid naar uw wens te verzorgen.Een afscheid in kleine kring of juist met vele bezoekers? In de diverse sfeervolle ruimtes zijn alle begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken mogelijk. Onze medewerkers verwelkomen u graag."
Adres: Hoofdweg 1100, 2153 LN Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: (023) 800 00 01
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1100
Postcode: 2153 LN



op zoek naar gerelateerd: tarieven crematorium nieuw-vennep, Crematorium Haarlem, Hoofdweg oostzijde 1100 nieuw vennep, Crematorium Lisse, Mag je kijken bij een crematie, Uitvaart Hoofddorp, PC Uitvaart tarieven, Uitvaartverzorging Haarlemmermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten 1 km Info

Assieraden en Gedenkobjecten geven steeds vaker uitdrukking aan e...
Afscheidscentrum De Cipres Afscheidscentrum De Cipres 2 km Makkelijk om rouwbloemen en rouwboeket af te geven.
Recensies
Hier een uitvaart bijgewoond van een dierbare, waarbij wij van tevoren in een ruimte werden gezet waarvan werd gecommuniceerd dat we daar mochten terugkeren na afloop. Na de dienst wilde ik die ruimte inlopen die tevens leeg was om tot mezelf te komen waarna ik vervolgens door een van de medewerkers op een niet bepaald vriendelijke manier werd verzocht daar weg te gaan. Er werd uiteindelijk zelfs geschreeuwd... gewoon bizar. Het pand is mooi maar het ontvangst voelt totaal niet warm of duidelijk waar men heen moet. Daarbij vraag ik mij af of de medewerkers gescreend en getraind worden op compassie want er kan ook op een normale manier gecommuniceerd worden. Ik begrijp dat het je dag niet kan zijn maar het is immers je werk. Erg spijtig. Zie dit bericht als opbouwende kritiek aangezien ik niet de eerste ben die dit schrijft. Met alle respect.
Mooie locatie. Rustige plek om afscheid te nemen van je dierbare. Binnen voelt heel huiselijk en persoonlijk. Tamara is een hele fijne en liefdevolle gastvrouw geweest.
Afgelopen week was bij dit uitvaartcentrum de uitvaart van een goede vriend van mij. Ik kende de man al 40 jaar. De uitvaart op zich verliep ordelijk. Maar ik ben geschrokken van de gebrekkige BRUIKBAARHEID van dit NIEUWE gebouw voor mensen met een handicap: 1. Zo is het toilet voor iemand in een rolstoel niet zelfstandig te bereiken. Ook de toegang tot het toilet is niet goed zelfstandig te bedienen. Bovendien is het toilet aan de kleine kant. Er is geen rekening gehouden met de algemene richtlijnen voor een rolstoeltoilet. 2. In de uitvaartzaal is geen ruimte gecreëerd voor iemand in een rolstoel, zodat hij of zij zich zelfstandig naast iemand kan voegen die naast hem of haar op een bank plaats neemt. Hij of zij kan - alleen - helemaal vooraan of helemaal achteraan terecht. 3. Ook is er geen rekening gehouden met het feit dat iemand vanuit een rolstoel achter het katheder een toespraak zou willen houden, zoals iedereen dat doet. Het katheder was niet bereikbaar voor iemand in een rolstoel. En het katheder kon niet in hoogte worden versteld. Daarom krijgt dit crematorium van mij een onvoldoende; twee sterren dus.
Ik heb woensdag 3 maart j.l. een goede vriend bij u achter moeten laten. De plechtigheid welke wij zelf hadden geregeld was prachtig, Het part van uw bedrijf was zo ver beneden peil dat ik er niet eens een het getal 0 aan wil hangen. Ik kom het graag persoonlijk toelichten als u daar behoefte aan heeft. Uw personeel de dames, die daar rondlopen zijn geen van allen geschikt voor de functie welke zij bekleden. De vrouw van de overledene was compleet van slag door een opmerking van 1 van uw vrouwelijke medewerkers. Totaal geen respect . Te bizar voor woorden. Van meer mensen inmiddels vernomen dat dit geen uitzondering is geweest Ted.
Een prima locatie, vriendelijke medewerkers met oog voor detail en aandacht aan nabestaanden.
Mooi gelegen onder de rook van Schiphol zodat tijdens de plechtigheid vliegtuigen opstegen en treinen passeerden allen op weg naar onbekende bestemmingen. Wat een symboliek.
Helaas heb ik al meerdere keren een uitvaart bijgewoond bij Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Ook heb ik hier 2 keer een uitvaart laten 'plaats vinden', die van mijn vader en oma. Het is een fijne plek, het is licht, ruimtelijk, met een prachtig uitzicht. Het personeel is attent, lief en professioneel.
Uitvaart was op een menselijke en waardige manier geleid
Top de top geregeld !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid