facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crematorium Duin En Bollenstreek

"Crematorium Duin- en Bollenstreek is 24/7 geopend voor afscheidsdiensten, condoleances en rouwbezoeken. De overledene kan in onze 24-uurs Suites worden opgebaard en tot de afscheidsdienst bij ons verblijven. U heeft de keuze uit 2 aula's, gepaste ontvangruimtes en familiekamers. We werken graag met u en uw uitvaartondernemer samen aan een zo waardig en persoonlijk mogelijk afscheid voor iedereen."
Adres: Achterweg Zuid, Lisse
Telefoonnummer: 0252251300
Stad: Lisse
Route: Achterweg Zuid


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg 2 km Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg, verzorgt vanuit Lisse een groot deel van de uit...
Recensies
Vandaag een hele lieve zwager van ons bij CDenB achter gelaten ,alles was Top en tot in de puntjes geregeld , dus weg met altijd weer die negatieve reviews.
Wat een marketing blunder om dit crematorium te promoten als het mooiste crematorium in Nederland. Daar gaat het nabestaanden juist niet om ... Ook vermeldt men dat het crematorium 7x24 uur open zou zijn. Wat staat er nu : gesloten, opent maandag.
Een crematie van een familievriend vond hier plaats in een van de twee aula’s. Deze kleine maar moderne aula was modern van stijl, neutraal. Het moderne gebouw was prettig en efficiënt. Een relatief grote ontvangstruimte die ook dienst doet als ontvangst voor na het afscheid. Er was ruim voldoende vriendelijk personeel en bij de speciale afscheidsborrel was iedereen even vriendelijk en waren de hapjes en drankje uitstekend. Al heeft het gebouw geen geschiedenis het is een prima no-nonsens crematorium.
De crematie van onze dochter Sophie tot in de kleinste details verzorgd. Vanaf het 1e telefoontje tot het ophalen van de urn uitstekende service. Het gebouw is echt prachtig maar het verschil wordt gemaakt door het zeer betrokken personeel!
Helaas heeft dit gebouw teveel steen zowel buiten gebouw en terrein als binnen inclusief plavuizen vloeren waardoor dit gebouw een uitgesproken kil karakter heeft. Bovendien is er veel lawaai doordat voetstappen en stemmen door al dat steen erg klinken. Duidelijk bedacht door iemand die niet goed thuis is in de materie. Als je daar geen moeite mee hebt, kun je er naartoe gaan. Persoonlijk vind ik het een gemiste kans, ik vind dat bijzonder jammer.
De crematie van mijn opa verliep hier goed, je komt hier natuurlijk liever niet maar desondanks een mooie ervaring. Vier sterren omdat de architectuur niet mijn stijl is, verder alles OK.
Parkeerplaatsen te donker en onoverzichtelijk, kan er bij de inhammen maar aan 1 kant in en uit. Pad door het midden met struikjes is haast niet te zien . Verder sfeervol gebouw.
Hier vanmiddag vredig afscheid kunnen nemen van mijn opa. Wat een prachtige locatie is dit. R.I.P opa
Prima verzorgd tijdens de crematie van me vader Heb hem zelfs tot aan de oven toe begeleid
Nette omgeving tijdens een verdrietig samenzijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid