facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crematorium Boschhuizen

Crematorium Boschhuizen

Geschiedenis

Welkom bij crematorium Boschhuizen in Venray



"Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.Crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen in Venray is rustig gelegen tegen de Boshuizerbergen en naast de gemeentelijke begraafplaats. Dankzij de intieme en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare."
Adres: Spurkterdijk 40, 5807 EE Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 040 262 49 00
Stad: Venray
Route: Spurkterdijk 40
Postcode: 5807 EE



op zoek naar gerelateerd: DELA koffietafel, Crematie lijst, DELA Nijmegen, Walk through condoleance dela, DELA Zwolle, DELA corona, Begrafenis thuis, Vragen begrafenisondernemer
Recensies
Een mooie locatie, ziet sfeervol eruit .,zowel in en om het gebouw..
Niet voor de gezelligheid, maar de ligging is mooi, En de verzorging is prima en netjes
Nette plaats om iemand een waardige uitvaart te geven. Was hier omdat de moeder van een goede kennis was overleden. De uitvaart werd heel goed begeleid.
Je netjes en correct behandeld
Heel mooi gebouw in een mooi gebied. Fantastische ontvangst, begeleiding en verzorging. Echt een pluim waard!
Prachtig gebouw, dat met respect voor de overledene en nabestaanden gebouwd is. Hoog niveau van dienstverlening. Mooie ligging in het park.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid