facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crematorium, begraafplaats en natuurbegraafplaats Den en Rust

Crematorium, begraafplaats en natuurbegraafplaats Den en Rust

Geschiedenis

Welkom bij Den en Rust in Bilthoven



"Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium en de natuurbegraafplaats. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen. Ook als je niet of elders verzekerd bent.Den en Rust is rustig gelegen in een bosrijk gebied in Bilthoven. Dankzij de sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare."
Adres: Frans Halslaan 27, 3723 EA Bilthoven
Telefoonnummer: 030 228 58 84
Stad: Bilthoven
Route: Frans Halslaan 27
Postcode: 3723 EA



op zoek naar gerelateerd: Den en Rust Bilthoven parkeren, Crematorium Bilthoven adres, Den en Rust Bilthoven telefoonnummer, Adres den en rust bilthoven, Plattegrond Den en Rust Bilthoven, Crematorium begraafplaats Den en Rust Bilthoven, Den en Rust Bilthoven tarieven, Uitvaartcentrum Bilthoven DELA
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Andriessen Uitvaartverzorging Andriessen Uitvaartverzorging 1 km zie onze website: www.uitvaartandriessen.nl
Uitvaartcentrum Tap DELA Uitvaartcentrum Tap DELA 1 km Ongelooflijke, schandalige en geestelijke mishandeling op de begrafenis van Henk! Gee...
Recensies
Fijne en mooie plek, goede faciliteiten, vriendelijk en behulpzaam personeel, warme sfeer
Wat mij opvalt en ook enigszins verontrust is dat de begraafplaats de laatse 1 a 2 jaar niet meer zo goed wordt onderhouden. Wij komen er al 4,5 jaar wekelijks en merken dat er steeds meer onkruid groeit op en rond de graven. Langs de hoofdpaden en vlakbij de entree ziet het er goed uit maar hoe verder naar achteren, naar de omheining toe, hoe onverzorgder het er uit ziet. Wij onderhouden ons graf zelf maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien betalen we allemaal een jaarlijks bedrag voor het onderhoud aan de begraafplaats. Het maakt nogal een deprimerende indruk zo. Jammer!! Hoop van harte dat Dela er iets aan gaat doen.
1 minpunt: vandaag een jaar geleden dat mijn man overleed. Ik wilde daar vroeg heen maar wat blijkt: gesloten 1e Pinksterdag. Prachtige begraafplaats en zeer vriendelijke medewerkers.
Kom hier al sinds jaren 50, volledige rust daalt over je neer tegenwoordig soms minder wegens langsrazend autoverkeer N234 ,als de wind verkeerd staat, dennengeur, mooie begraafplaats in bos.
Prachtige begraafplaats. Helaas is de WC voor mindervaliden in het crematorium voor mensen in een rolstoel volstrekt ontoereikend. En dat nog wel op een zo'n plek.
Mooi en sfeervol! Heel symbolisch hoe de kist staat in het verlengde van het laantje met bomen. Prettige mensen met een zeer correcte en flexibele houding. Afscheid nemen van een dierbare blijft moeilijk, maar in zo'n omgeving wordt het wel een heel waardig en sfeervol afscheid.
Mijn moeder is daar op 16 maart gecremeerd zonder gebruik te maken van all faciliteiten daar......voelde mij daar absoluut niet welkom.....zelfs even gebruik maken van het toilet,leverde al scheve gezichten op.....werd er niet voldoende aan verdiend?
Mijn nichtje , op zeer jonge leeftijd overleden , ligt hier begraven , rustig en vredig , met een nooit ophoudend verdrietig gevoel .
Alleen maar goede ervaringen in de jaren dat ik hier crematies meemaak
Rip oma G, Gekke begravenis wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid