facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Credo Ondernemingsplan

Info

Credo adviseert zowel startende ondernemers als bestaande organisaties en zorgt voor een ondernemingsplan op maat.

Geschiedenis

Credo Ondernemingsplan is een ervaren specialist in het leveren van een volledig op maat geschreven ondernemersplan, geheel toegesneden op de wensen van de ondernemer. Ons dienstenaanbod is afgestemd op zowel startende ondernemers als bestaande organisaties die een nieuwe fase ingaan of een koersverandering willen realiseren. Het doel van onze organisatie is om ondernemers optimaal te ondersteunen bij het realiseren van een gestructureerd ondernemingsplan, waarmee de ondernemer in staat wordt gesteld om zijn dromen daadwerkelijk te verwezenlijken.

Het doel van een ondernemingsplan schrijven reikt verder dan alleen het verkrijgen van financiering. Door het opstellen van een businessplan, creëren wij een gestructureerd overzicht van de complete organisatie. Uw ondernemersplan geeft een duidelijk inzicht in uw ambities, plannen en de koers die u wilt gaan varen. Het Credo businessplan kunt u daarom ook als belangrijk naslagwerk gebruiken om de geformuleerde ondernemingsdoelstellingen in de praktijk te realiseren. Een professioneel onderbouwd en gestructureerd ondernemersplan geeft uw personeel daarnaast houvast en een duidelijke richting in de dagelijkse praktijk. Een strategisch bedrijfsplan heeft tevens een positieve invloed op uw overtuigingskracht, waardoor u niet alleen geloofwaardigheid en vertrouwen uitstraalt naar banken, investeerders en sponsoren, maar ook naar zakelijke partners, toeleveranciers, potentiële klanten en overige belanghebbenden.



"Credo Ondernemingsplan schrijft ondernemingsplannen op maat voor zowel startende als bestaande bedrijven."
Adres: Oslo 12, 2993LD Barendrecht
Telefoonnummer: 085 - 0600800
Stad: Barendrecht
Route: Oslo 12
Postcode: 2993LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Prijs ondernemingsplan, Ondernemingsplan fabriek, Ondernemingsplan laten maken Utrecht, Marktontwikkeling ondernemingsplan, Hoe ziet een bedrijfsplan eruit, Financieel plan laten maken, Inleiding ondernemingsplan, Samenvatting ondernemingsplan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rooskleurig Communicatieburo Rooskleurig Communicatieburo 2 km Rooskleurig Communicatieburo | advies, training en coaching. Ik help bedrijven, perso...
Auxilium it Auxilium it 3 km IT Services & Projectmanagement.
Recensies
Credo is magnefiek. 10 uit 10. Profesioneel, snel, betaalbaar, maar vooral goed luisterend naar de klant en met gerichte vragen en wat amateuristisch voorbereidend werk van mij, uiteindelijk een mooi duidelijk ondernersplan. Bedankt Jeroen.
Al enige tijd waren mijn zakenpartners en ik op zoek naar een betrouwbare persoon om ons ondernemingsplan voor onze kleine thuiszorg op te stellen. De naam Credo was snel gevonden en ook het maken van een afspraak was zo gemaakt. Bij het eerste kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Jeroen. Jeroen komt betrouwbaar over en stelde ook goede vragen om tot een goed beeld te komen alvorens het opstellen van het ondernemingsplan. Door zijn vragen kregen wij ook inzichten in wat wij wel en niet willen voor onze instelling. Wij zijn dan ook zeer tevreden en dankbaar met het resultaat. Credo is zeker een aanrader!
Credo Jeroen heeft mijn ontzettend goed geholpen bij het schrijven van mijn businessplan. Zijn kennis en betrokkenheid is enorm. Hopend ook op een mooi resultaat bij de banken. Zeer aan te raden.
Jeroen werkt zeer professioneel en denkt goed mee. Ook was het contact erg fijn en kon hij snel schakelen. Zeer tevreden!
Jeroen heeft een goede ondernemingsplan voor ons geschreven die we kunnen gebruiken bij het aanvragen van een financiering voor het starten van onze onderneming. Verder is de communicatie duidelijk, professioneel en prettig. We raden het zeker aan!
Goedenavond Jeroen, Hierbij wil ik u nogmaals erg bedanken voor het schrijven van mijn ondernemingsplan al bijna 2 jaar geleden. Vanuit het geschreven plan ben ik als een trein gaan werken. 1,5 jaar is voorbij gevlogen, hierbij heb ik alleen maar vooruitgang geboekt! ik ben er nog steeds verbaasd over! Credo Ondernemingsplan raad ik iedereen aan. Jeroen besteed aandacht aan uw verhaal/ideeën. Daarnaast worden er zelfs mogelijkheden ter plekken uitgewisseld en uiteindelijk van A tot Z uitgewerkt in het plan. Echt top Jeroen thankss!
Jeroen heeft een inhoudelijk goed plan geschreven voor mijn onderneming. Tijdens de intake dacht Jeroen goed mee en gaf ook veel waardevolle tips. Een aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid