facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creative Point

Creative Point
"Creative Point is the perfect space for team meetings, trainings and workshops.Featuring large whiteboard surface with brainstorming utilities, combined in a large bright space with high ceilings and plenty of daylight. Comfortable chairs, colorful plants and a chill out 40sq/m garden creative a homey ambient atmosphere that you’ll love!Hospitality is part of our Greek DNA!"
Adres: Kanaalstraat 132 H , Amsterdam 1054 XN, NL
Telefoonnummer: 06 17369985
Stad: Amsterdam
Route: Kanaalstraat 132 H
Postcode: 1054 XN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StartDock StartDock 2 km Wij hebben hier een hele prettige meeting gehad. De meetingruimte was sfeervol en voo...
AOC AOC 2 km
rent24 Coworking Amsterdam Bridge Building rent24 Coworking Amsterdam Bridge Building 2 km Werk hier al een tijd en ik moet zeggen dat de andere co-workings hier niet tegenop k...
Offices For You - Olympisch Stadion Offices For You - Olympisch Stadion 2 km Hele mooie locatie in het Olympisch Stadion. Geweldig goed geregeld: vergadering in h...
Kantoorruimtevinden.nl Kantoorruimtevinden.nl 2 km Alhoewel ik mijn afbeeldingen in het begin niet kon uploaden, ben ik erg te spreken o...
Mindspace Mindspace 2 km
X in AMS X in AMS 2 km
Regus Regus 2 km
Mindspace Mindspace 2 km
Regus Regus 2 km
rent24 Coworking Amsterdam Magna Plaza rent24 Coworking Amsterdam Magna Plaza 2 km Vooral de foodplaza op de bovenste verdieping is een bezoekje waard.
Mindspace Mindspace 2 km
Skepp Skepp 3 km Super professionele speler op deze markt. Ik werd snel en super vriendelijk te woord ...
Euro Business Center Euro Business Center 3 km "EBC is gevestigd op een toplocatie in het centrum van Amsterdam. Het mooie is d...
Regus Regus 3 km
MatchOffice MatchOffice 3 km "MatchOffice is specialist in het verhuren van kantoorruimtes, flexibele werkple...
Recensies
Stella is een geweldige gastvrouw die je gelijk op je gemak stelt en ervoor zorgt dat je van alle gemakken voorzien bent. De ruimte is enorm schoon en biedt heerlijke koffie. Ook de lunch die gebracht wordt is goed. Zowel de deelnemers aan de trainingsdag als ikzelf kijken terug op een fijne dag. En daar heeft deze locatie zeker aan bijgedragen. Voor mijn Milestone programma ben ik altijd op zoek naar exclusievere High End locaties waarin mijn deelnemers zich direct op hun gemak kunnen voelen. Dat helpt enorm in het coach proces en biedt ruimte om open en vrij te kunnen groeien. Bedankt!
Een warm ontvangst van Stella gekregen bij aankomst. Op de locatie krijg je onbeperkt water, thee en koffie en heb je tevens een lekkernij erbij. Er lagen meer dan genoeg pennen, schriften, markers, post-it's ect. Oftewel erg goed geregeld! Zeker een aanrader!
Super locatie, echt een aanrader. Met het team een goed verzorgde teamdag gehad. Ze zijn goed beschikbaar en snel in communicatie. Warm welkom, huiselijk en inspiratievol. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ideale locatie om tussenduur even een frisse neus te halen in het Vondelpark.
Prachtige locatie, hele mooie vergaderruimte, heel huiselijk en gezellig en de tuin was zeker een pluspunt! Ze zijn enorm gastvrij en regelde alles voor ons! Heerlijk koffie en we komen hier zeker terug!
Zeer fijne locatie om trainingen te organiseren. Het contact met de host en eigenaar was zeer prettig. Thomasz denkt heel erg met je mee en is ontzettend gastvrij. De locatie zelf zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de training. Wij komen hier zeker terug en raden deze plek zeker aan om trainingen te organiseren!
Super locatie, ziet er leuk uit en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Relaxte sfeer, heerlijk kunnen brainstormen op deze fijne plek. Contact met de eigenaar was ook heel prettig, alles verliep goed en soepel en hij was heel gastvrij! Zeker een aanrader.
Locatie meer dan perfect, contact en ontvangst meer dan perfect, catering en service en zorg: uitmuntend. Inrichting en comfort: meer dan perfect. Professionele locatie die voelt als thuis!
Wij hebben bij Creative Point echt gezellig en ontspannen kunnen overleggen. De ontvangst was ook goed. En er is aan alles gedacht. Zelfs aan snoepjes. Echt een aanrader.
Een fijne inspirerende ruimte en veel groter dan verwacht. Goede communicatie met de host en eigenaar! Ik zou het iedereen aanraden voor een brainstorm.
Vertaald door Google Deze plek is gewoon FANTASTISCH! Als je op zoek bent naar een offsite met je team van maximaal 20 personen, ga daar dan heen. Privé, ruimtelijk en met een sfeer die samenwerking gewoon toelaat. Het regelen van de kamer was ook supergemakkelijk! Zeer behulpzame mensen daar en bij onze aankomst was alles schoon en klaar! Ik vond het geweldig! Origineel This place is just FANTASTIC! If you’re looking for an offsite with your team of up to 20 people, do go there. Private, spacious and with an atmosphere that just allows for collaboration. Arranging the room was also extremely easy! Very helpful people there and upon our arrival everything was clean and ready! Loved it!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid