facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creative-Incense

Creative-Incense

Info

Wij maken geurmengsels van harsen, kruiden, houtsoorten, bloemen en bladeren, met elk een eigen werking. Je kunt deze branden op een oliebrandertje.

Geschiedenis

Bij Creative-Incense is ons doel om natuurzuivere wierook te verkopen, onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd. Onze pure wierookstokjes worden gemaakt in een familiebedrijf in de buurt van Bombay, India, en daar handgerold, met mindfulness door 250 vrouwen. Basisingrediënten zijn sandelhout, vanillepoeder en houtskool, gemengd met etherische olieën, houtsoorten of een bepaald soort hars of bloem. De samenstellingen zijn recepten, traditioneel voor tempels gemaakt.
Daarnaast hebben we in onze voorraad meer dan 100 soorten pure harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen die wij zélf mengen. Elk mengel heeft haar eigen werking. Zo hebben we mengsels in assortiment als ‘Sweet Mother Earth’ (het hoofd vrij maken, een aardse geur), ‘Peace’ (voor innerlijke rust) en ‘Aurareiniger’ (jezelf reinigen na een intensieve dag). Elk mengel bestaat alleen uit puur natuurlijke ingrediënten en kunnen thuis op een kooltje of boven een waxinelichtje boven een oliebrandertje worden gebrand. Desgewenst maken we ook wierook, afgestemd op uzelf (een wierookmengsel dat past bij de uitdagingen die u op dit moment in uw leven tegen komt) of een bepaalde situatie. Dat doen we ook voor bedrijven of voor speciale gelegenheden (zoals een huwelijk).



"Bij Creative-Incense maken en verkopen we geuren. We mengen harsen, kruiden, bloemen, blaadjes, besjes en houtsoorten: de grondstoffen van de natuur. Deze mengsels worden gebrand op een oliebrandertje. Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en zijn daarom geschikt voor momenten van rust, meditatie, bezinning en persoonlijke groei.Stuur een sms of appje naar 0650861704 om te laten weten dat je wilt komen om een persoonlijke geur te laten maken."
Adres: Koopmanstraat 7, 3231 XM Brielle
Telefoonnummer: 0650861704
Stad: Brielle
Route: Koopmanstraat 7
Postcode: 3231 XM



op zoek naar gerelateerd: Workshop Brielle, Geuren workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Germstar Benelux Germstar Benelux 612 meter Bij Germstar Benelux vind je veel hygiëne artikelen en alle know-how. Voor iedere toe...
JWB-matten JWB-matten 1 km JWB-Matten de logo- en entreematten specialist. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ui...
PontMeyer Brielle PontMeyer Brielle 2 km het is jammer dat ik 1 ster moet geven geen liever niks, je moet verzend kosten betal...
Recensies
Bijzondere plek in Brielle, waar je huisgemaakte wierook melanges kunt vinden die tevens kunnen worden afgestemd op de persoon. Heerlijk vind ik dat. De eigenaar voelt goed aan met welke geuren je klikt; dus welke geuren je op een prettige manier iets doen en welke geuren het enige weerstand opwekken natuurlijk niet zo heftig dat je het niet om je heen kan hebben!. Ik vond in mijn gekozen geuren precies die mix; dat waar ik in thuis ben en dat wat ik nodig heb. Mijn partner had een soortgelijke ervaring. De Geuren an sich zijn magisch - aanrader. Verwacht geen standaard wierook stokjes maar kruiden melanges met harsen zoals frankincense.
Kennis gemaakt met Michael en prima geholpen met het kiezen van de juiste geuren. Zeker aan te bevelen!
Superrrrrr fijne plek!! Kei lieve mensen. Ontvangen met open armen
Hele mooie producten verkopen ze!
Heeerlijk sfeertje...
Geweldig een aanrader!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid