facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creating Center

Creating Center

Info

Creating Center
voor uw persoonlijke decoratie geschenken, geborduurd en bedrukt textiel Maar ook woon en decoratie stickers.


Geschiedenis

Creating Center voor het personaliseren van uw textiel op een creatieve en hoogstaand niveau.
Tevens bedrukken wij logo's en teksten voor promotionele doeleinde.



"Welkom in The City Food & Fun, de plek voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes of een gezellige borrel. Er is voor iedereen een hoop te beleven. Met activiteiten zoals bowlen, minigolfen, lasergamen, karaoke, jeu de boules, vr-game, pooltafels en squash is er voor elke gelegenheid iets te doen. Geniet van een drankje aan je eigen bartafel of één van de relaxte loungeplekken. Stel ook zelf een heerlijke pizza samen in de grote PizzaBar!"
Adres: Minstreelhof, 2694 AV 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0641867007
Stad: 's-Gravenzande
Route: Minstreelhof
Postcode: 2694 AV



op zoek naar gerelateerd: Gardens Beyond Imagination, GBI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SocialMarc SocialMarc 55 meter SocialMarc helpt ondernemers met het opzetten, uitbouwen en bijhouden van hun social ...
Stickers & Textiel By Ontwerpstudio Westland Stickers & Textiel By Ontwerpstudio Westland 142 meter Fijne ervaring met haar!
The Social Routine The Social Routine 452 meter Samen met Anika hebben we een nieuwe strategie opgezet voor onze social media. Het wa...
L'Avenue Fashion & Shoes L'Avenue Fashion & Shoes 494 meter Leuke kleding en schoenen voor leuke prijzen. Om je outfit compleet te maken hebben z...
Pipefitter Pipefitter 571 meter phone application, pipeline
L'Odeur Parfumerie & Cadeau L'Odeur Parfumerie & Cadeau 731 meter L'Odeur Parfumerie & Cadeau
Kraamkado Westland Kraamkado Westland 2 km Kraamkado Westland. Dé website voor uw kraamcadeaus!
Kopsies boeken Kopsies boeken 3 km Zulke mooie boekjes met belangrijke onderwerpen die heel prima zijn voor te lezen voo...
De Hooge Hoed - 's Heeren Loo De Hooge Hoed - 's Heeren Loo 3 km De Hooge Hoed is een dagbesteding met een winkel waar we originele cadeaus verkopen.
Car Detail Service Car Detail Service 3 km Interieur | Exterieur | Detailing Gevestigd in 's-Gravenzande
Evanthia Tropical Evanthia Tropical 6 km Echt een heel mooi bedrijf en de mensen zijn daar heel sociaal
Benevolentia Benevolentia 11 km Geweldig zaakje! Was er nog nooit eerder geweest, maar ga hier zeker vaker terug kome...
Recensies
Combinatie van VR en bowlen. Erg leuk eerst VR, onze dochter vond het geweldig. Best spannend ook. De jongen die ons hielp met uitleg had ook foto's en filmpjes gemaakt, super grappig om te zien. Daarna even pauze tot het bowlen. Een drankje en de tijd vloog. Er is een leuk speel en klimgebied waar ze zich even lekker los kon. Na het bowlen ik had kansloos verloren gingen we nog even darten. En tussendoor op de airhockey en voetbalspel. We hebben ons goed vermaakt. Het is al met al niet goedkoop maar zeker de moeite waard, VR is een aanrader voor kinderen. Onze dochter is 9. Voor hele kleintjes is het wel te spannend
Een mooi, goed verzorgd activiteiten hal wat je kunt bowlen, karaoke, lasergamen, etc. Vriendelijk personeel, schappelijke prijzen, het is er mooi, gedacht aan details en het is een fjn sfeer, er wordt zelfs aan de kleinsten gedacht door tafelspellen, kleurplaten en kleurmateriaal beschikbaar te stellen. Wij zijn erg tevreden met ons reservering voor lasergamen en daarna een tafel om te lunchen! Heerlijk. We zullen hier vaker ons vermaken en hapje eten! Schouderklopje aan de organisatie!!
Heel leuk hier in The City! Ik heb een potje poolen 2 tafels gedaan maar je kunt nog veel meer in deze hal. Bowlen, darten, midget golf, laser game, jeudeboules, vr game, karaoke en squash. Aan je tafel bestel je eten en drinken op een tablet. Als je op enter drukt ...... staat je drankje al op tafel, snel hoor. Vergeet niet om een pizza te eten en daarna de pizza bakkers te complimenteren, de pizza's zijn echt lekker!!!!!
- Hier een middagje gebowld en ook minigolf gespeeld. De bowlingbaan had een leuk effect! Ook bij de minigolf was het fijn dat je bij de onderdelen met een code steeds je score vast kon leggen digitaal. - Later op de avond ook een pizza gegeten, deze was erg lekker en ook echt vers! Het toetje smaakte ook prima! Veel keuze in het assortiment qua eten!
Fantastisch zo leuk, Vr is hilarisch, daar bowlen, blijft ook altijd leuk. Bij binnenkomst krijg je een gereserveerde tafel, waar je ook gaat die tafel blijft gereserveerd. Kan je altijd even terug tussendoor. Leuke spelletjes tussendoor door gedaan, darts, airhockey. Enig voor een middagje of avondje plezier. De menukaart vonden wij niet heel spannend, alzag het er goed uit dus zijn naar huis strandhuisje gefietst. Aardige bediening, die ook foto's heeft gemaakt van de VR.
Prima plek voor bedrijfs uitjes, bowlen is leuk voor de kinderen en volwassenen. en kinderen kunnen kosteloos gebruik maken van de speeltoestelen. concept bestellen via te tablet is fantastisch. medewerkers waren fantastisch.
Het is wel prima om met een groep heen te gaan, de lasergame ruimte is aan de kleine kant en bij bowlen zijn er niet veel ballen om uit te kiezen, ook de pizza's hier zijn best smerig en ik zou liever een diepvries pizza zelf meenemen. De sundea toetjes vond mijn groep wel erg lekker en zagen er goed uit. Je kan ook een paar leuke bord spellen of andere spellen vinden dichtbij de tafels dus dat is ook wel leuk bedacht. De gastvrijheid van de werknemers is ook een pluspunt.
Zeker een van de meest gezellige en sfeervolle bowlingcentra van Haaglanden. Maar het nieuwe bestelsysteem met iPad slaat werkelijk nergens op. Je moet steeds opnieuw een lange nummer invoeren om iets te bestellen en meerdere keren bevestigen om uiteindelijk een bestelling te plaatsen. Dat vind ik niet klant- en gebruiksvriendelijk. Toen ik dit aan de medewerker vertelde was er geen enkel begrip. De reactie was. Tja, we hebben voor dit systeem gekozen. Lekker begripvol.
Mooi aangeklede hal met waar je kan Bowlen, mini golf, klim/speel gedeelte en meer. Restaurant met heerlijke pizza, en makkelijk bestellen met tablet. Zeker leuk om een keer naar toe te gaan
Geen prettige ervaring, mochten niet de 2 parkeerterreinen op omdat het zo druk was op de sportvelden met bezoekers en wij met 3 auto's met 8 kinderen van 4 tot 6 jaar voor een kinderfeestje bowlen ergens de auto's in het industriegebied parkeren. Ook het hoogte verschil van de vloer bij de bowling gevaarlijk beter zou een schuine helling zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid