facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creatieve decoraties voor jou

Info

Unieke, eigentijdse woondecoraties in een robuuste, brocante landelijke sfeer. Gemaakt en uitgezocht voor jou. Om cadeau te geven aan jezelf of een ander!

Geschiedenis

Eigentijdse robuuste en brocante landelijke woondecoraties.
Unieke handgemaakte cadeau artikelen en wenskaarten.
Vintage vondsten om je huis mee te decoreren.



"We hebben een grote collectie Brynxz woondecoraties in de winkel. Of wil je creatief aan de slag met het Macramé katoen van Bobbiny? Kom eens gezellig snuffelen en laat je verrassen door het veelzijdige assortiment bijzondere decoraties en cadeautjes.Naast Brynxz en Bobbiny zijn er nog veel meer producten van gerenommeerde merken verkrijgbaar. Bijzondere cadeautjes van Paperdreams. Stoere metalen wandborden van Nostalgic-Art en Desperate. Landelijke woondecoraties van Countyryfield. Unieke, door mijzelf, handgemaakte Macramé decoraties. Kortom, het is de moeite waard om de winkel een keer te bezoeken!Op dinsdag en woensdag is de winkel geopend op afspraak. Daarnaast ben je welkom op de reguliere openingstijden. Tot snel!"
Adres: Hoofdkanaal WZ 53, 7881 AC Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: 0642809532
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Hoofdkanaal WZ 53
Postcode: 7881 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brynxz verkooppunten, Brynxz shop nl, Brynxz SALE
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Kattenbelletje Het Kattenbelletje 281 meter
Music Missions Music Missions 316 meter Ontzettend leuk feestje gehad met goede muziek! De dj kon goed de sfeer erin houden m...
Arling Stuc en Spack Arling Stuc en Spack 608 meter Arling Stuc en Spack: uw stucadoor voor traditioneel stucwerk, spacken, sierpleister ...
Labrador Picturelabs Labrador Picturelabs 882 meter Picturelabs
Leico Koffie Leico Koffie 883 meter Na de eigenaar eerst gesproken te hebben over een Jura E 8 besproken te komen en natu...
Oltimerclub 't oale diezeltje Oltimerclub 't oale diezeltje 907 meter oltimerclub t aole diezeltje is een gezellig groepje mensen die het leuk vinden om te...
Springkussen verhuur 'Dino' Springkussen verhuur 'Dino' 1 km altijd goeie service al vaak een springkussen gehuurd zeker een aanrader.
Hengelsport-magazijn Hengelsport-magazijn 1 km Hengelsport-magazijn alles voor de hengelsport van Hengel tot dopper
Dierenvoermagazijn Dierenvoermagazijn 1 km Leuke winkel en een leuk assortiment hengelsport en tuinmachines
drukkerij Ricardo drukkerij Ricardo 2 km Vertaald door Google Super Origineel Super
Music4You Music4You 2 km Houd je van muziek maken of zingen? Of ben je liever bezig met (muziek) productie, zo...
Tess Beauty&Sun Tess Beauty&Sun 2 km Goede service, zoals gewoonlijk.
Compas Onderneemt Compas Onderneemt 2 km Compas Onderneemt is een groep ondernemers die op eigenwijze , maar zonder verplichti...
Cesponec Cesponec 2 km Nieuw kunstgrasveld werd geopend bij onze 7x7 45+ speelronde. Ligt er keurig bij.
HAV autoservice HAV autoservice 2 km Vertaald door Google Top service Origineel Top service
KoffieWorks KoffieWorks 3 km Voor een lekker bakkie en de complete service
Recensies
Wat een lieve attente mensen van deze shop. Heel toegankelijk en snelle reactie op vragen. Ze zetten net dat persoonlijke stapje extra. Ik kan ze echt aanraden! Toppertjes.
Hele sfeervolle winkel waar je heerlijk kunt snuffelen tussen hele mooie spullen. Je wordt er vriendelijk geholpen, niets is teveel.
Wat een fijne ervaring! Netjes verpakt, snelle verzending! Zeer aan te bevelen!
Al meerdere keren in de webshop besteld! Ik ben gek op de brynxz collectie en deze Is te koop voor een mooie prijs. De snelle verzending en de manier waarop de spullen goed verpakt zijn is de reden waarom ik hier graag koop. Een echte aanrader dus!
Ik heb hele positieve ervaringen met Martine van Creatieve decoraties voor jou. Ze heeft voor onze appartementen op Bonaire hele mooie draadgordijnen en dromenvangers gemaakt! De communicatie met haar is prettig en ze denkt goed met je mee. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik beveel haar van harte aan!
Heel leuke winkel! Ontzettend attent personeel dat met je mee denkt! Martine heeft me ontzettend goed geholpen! Ik zal in de toekomst zeker vaker terug komen!
Wat een mooie website en wat een mooie spulletjes!! Deze week een bestelling gedaan en super snel helemaal perfect ontvangen. Zeer prettig contact met de verkoopster, voor herhaling vatbaar!!!
De winkel bezocht , een ruim assortiment van decoraties op divers gebied . Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs . Weer de winkel bezocht en een paar mooie wandborden gekocht . Ook leuke artikelen gezien voor b.v. een Moederdag cadeautje .
Leuke shop met van alles voor in je huis. Snel verzonden en persoonlijke service! Ik kocht er 2 retro-reclameborden van motorfietsen. Nostalgie.
Leuke webwinkel, met hele leuke dingen. Snelle levering via de webwinkel. De fysieke winkel is ook erg leuk om eens een bezoekje aan te brengen. Gastvrij en je krijgt er zelfs kopje koffie of thee terwijl je rondneust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid