facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creatieve Coaching

Creatieve Coaching

Geschiedenis

Kunstzinnig kinder, jeugd en ouders coachings - praktijk
Marianne Baijens

Mijn passie en liefde voor het schilderen en mijn gevoel iets voor de ander te kunnen betekenen vooral de bijzondere kinderen in maatschappij,zodat ze beter kunnen funktioneren in hun eigen wereld en de onze hebben er voor gezorgd dat ik in 2008 de studie kunstzinnig dynamisch coaching ben gaan volgen met als specialisatie kinderen,jeugdigen en ouders.

Op basis van mijn ervaring begeleid ik mensen waarbij kunstzinnig bezig zijn een toegevoegde waarde kan hebben. Mijn doel is kinderen en ook hun ouders op deze manier te laten groeien en zich te ontwikkelen om ze krachtiger en gelukkiger in het leven te laten staan.

Kunstzinnige coaching is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van beelden en symbolen als communicatiemiddel.
Creatieve processen worden op gang gebracht om zelfinzicht en zelfsturing te vergroten.
Ontspannings-oefeningen,visualisatie,verhalen en andere kunstzinnige uitingen zoals schilderen en boetseren worden ingezet.
De coaching is een middel tot groei,zelfkennis en zelfontplooiing.

"Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel om je ziel te zien een kunstwerk"

Leeftijdsgroep 4-12 jaar

Ik kan je helpen
Als jij dat ook graag wilt!
Door te schilderen,kleien,spelen
en daarover te praten
Maken we een reis naar dat ene
plekje in je hart,
Er kan dan weer ruimte komen
voor liefde,plezier
en geluk.
Je leven kan weer een feestje
worden!

Leeftijdgroep 12-23 jaar

Praten via je schilderij:

Pubers worden in hun leven geconfonteerd met allerlei problemen.
Scheiding van ouders,moeite met vriendschappen,gepest worden,overgang naar de middelbare school,de school zelf.
Problemen die hun soms boven het hoofd groeien. Door kunstzinnig coaching kan deze vervelende periode overbrugd worden.

Info:

Mobiel;06-29075875

Mail; [email protected]

Je bent meer dan welkom.



"EXCLUSIEVE CREATIEVE & CULINAIRE WORKSHOPS - CREATIEVE COACHING IN HET BRABANTSE LEENDELeren schilderen op de manier die bij je past onder het genot van culinair lekkers. Marianne geeft een verscheidenheid aan schilderworkshops zoals oesterschelpen beschilderen, schilderen met acrylverf en intuïtief schilderen vanuit je gevoel zonder oordeel. Wil je nog dieper aan de slag met jezelf, om creativiteit los te laten op eventuele persoonlijke blokkades, dan kan creatieve coaching deuren voor je openen. Een dagje gezellig creatief samenzijn, privé of bedrijfsmatig met vrienden, familie of collega’s. Van een privéles tot groepen van 16 personen. Op locatie mogelijk voor groepen tot 20 personen.MARIANNE BAIJENS GEEFT JE VITAMINE VOOR JE ZIEL"
Adres: Dorpstraat 124, 5595 CK Leende
Telefoonnummer: 0629075875
Stad: Leende
Route: Dorpstraat 124
Postcode: 5595 CK


Recensies
Een super leuk en gezellig kinderfeestje gehad bij Marianne. Met een heerlijke hightea en naar huis met een mooi eindresultaat! Een aanrader als je dochter/zoon creatief is!!
Een zonnige zondag in Leende bij Marianne Baijens! Het was super … onder duidelijke uitleg lekker zitten schilderen in een oester schelp en dan heerlijk worden verwend met luxe hapjes die Marianne met heel veel zorg zelf maakt. Dankjewel Marianne wij hebben een hartstikke leuke middag gehad
Workshop " Oesterschelpen beschilderen" 10 december 2022. Graag deel ik mijn ervaring over deze workshop. Afkomstig uit de buurt van Rotterdam was het een stukje rijden. Maar het was de moeite waard! Onder de bezielende leiding van Marianne, was het zelfs voor de minder creatieven onder ons mogelijk een professioneel resultaat te boeken. Leuk zo net voor de Kerst!.We hebben de amuses in de oesterschelp gepresenteerd! De hapjes en lunch tijdens de workshop waren heerlijk en als een schilderijtje opgemaakt! Een aanrader voor iedereen! Dankjewel Marianne!
Super leuke, inspirerende workshop OESTERSCHELPEN SCHILDEREN gehad, inclusief heerlijke amuses, bij kunstenares Marianne Baijens in Leende. Echt een aanrader!! In een hele prettige omgeving met een lieve gastvrouw en gezellige dames. Bedankt dat ik bij jullie groepje aan mocht sluiten
Ik heb een hele gezellige workshop "Oesterschelpen beschilderen" gedaan. Het was echt een kadootje voor mezelf. Gezellig klein groepje, heerlijke hapjes, atelier heel sfeervol aangekleed. En natuurlijk mooie werkstukjes gemaakt. ik kan een workshop bij Marianne echt aanbevelen.
Vandaag een hele fijne gezellige privé workshop bij Marianne gevolgd. Lekker koffie gedronken en gekletst in haar mooie tuin en toen aan de slag met olieverf. Voor mij voor de eerste keer. Marianne is kundig, eerlijk, lief en gezellig. Ik zou haar zeker aanraden!
Anne-Julie heeft samen met haar hockey en schoolvriendinnetjes in de tuin van beeldend kunstenaar Marianne een fantastische workshop schilderen met high tea gehad. Marianne heeft deze meisjes een super creatief en gezellig kinderfeestje bezorgd. Ik zeg zekers een aanrader. Ook geeft zij andere fantastische, leuke, creatieve en gezellige en kunstzinnige workshops voor volwassenen
Schilderworkshop met 6 meiden van 11/12 jaar met high tea. Wat was het een feest! Ontzettend genoten en mooie schilderijen mee naar huis kunnen nemen. Warm onthaal, goed materiaal en lekker eten/drinken. Het was de rit waard! Bedankt voor de gastvrijheid, Marianne!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid