facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creatief bij Orenda

Creatief bij Orenda

Info

Zelfontwikkeling voor nieuwe inspiratie en ideeën op creatieve base waar je geen speciale talenten hoeft te bezitten.

Geschiedenis

Zelfontwikkeling voor nieuwe inspiratie en ideeën op creatieve base waar je geen speciale talenten hoeft te bezitten.



"Creatieve Winkel met knutselartikelen, kado-artikelen en veel leuke dingen. U kunt onder andere bij ons terecht voor Foam Clay, Silk Clay, zijde bloemen Sierradenbenodigdheden, overig teken en schilder materiaal en natuurlijk veel inspiratie."
Adres: Penningkruid 10, 5411GM Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0627500134
Stad: Zeeland
Route: Penningkruid 10
Postcode: 5411GM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00

Recensies
Leuke winkel langs knooppunten route in Zeeuws Vlaanderen. Grote keuze aan hobby materialen, mooie kadootjes. Geven ook creatieve workshops.
Hier gekampeerd met de kleine. Er was veel oud speelgoed wat hem lekker bezig hield. Tranen met tuiten toen we weer weggingen dus dat is positief. Nette toilet- en doucheruimte. Vriendelijke eigenaren.
Bij binnenkomst werd er gemeld dat een mondkapje niet nodig was. Een dag na de persconferentie Wij gaven aan het niet erg te vinden en dat de kinderen er aan gewend waren omdat ze deze op school ook moesten dragen. Er werd gezegd dat dit verschrikkelijk was en dat ze daar alleen maar ziek van werden. Ik heb aangegeven in een risico groep te zitten en wij het mondkapje gewoon ophielden De reactie die ik terug kreeg vond ik gewoon onfatsoenlijk. Er werd gezegd dat iedereen wel in een risicogroep zat en ieder huisje heeft z'n kruisje. Je moest er gewoon voor zorgen dat je weerstand op peil was. Sorry? Je weet niks van onze situatie, je hebt geen idee waarom ik wij in een risico groep zitten. Wij komen als klanten in de winkel, om leuke spulletjes te halen voor onze kinderen. Laat ons een mondkapje dragen, dat is een keuze die wij maken. Daar hoeven jullie niet over te oordelen . Jammer, wij zijn met een naar gevoel weer weggegaan.
Een Camping waar alles goed is. Fijne eigenaren' toiletten heel schoon en behagenlijk. Kinderboerderij mooie plekken voor Campers.
Heel mooie plaats voor een overnachting. Vriendelijke mensen .Wij hadden een appartement en zo proper en alles voorzien is zeldzaam . Uitzicht op de dieren met een mooi terras Top .Ons zien ze nog terug
We hebben een hele fijne middag gehad. Gezellig met de crea- express getoerd door het Zeeuwse land. Een aanrader om eens een andere leuk en orgineel familiefeest te vieren.
Zeer vriendelijk en gemotiveerd personeel bij de voorstelling van Halloween. Gezellig om er nadien nog iets te drinken Grote parking en goed bereikbaar.
Leuke knutsel spulletjes. Je kan er ook lekker wat drinken. Veel dieren om je heen. Leuk!
Het Halloween museum was leuk en de kids hebben lekker geknutseld.
Leuk halloween museum. Wel beetje duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid