facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Create Comfort

Create Comfort

Info

Create Comfort is een webshop voor de verkoop van airconditioning en toebehoren. Ook kunt u bij ons terecht voor de installatie van het systeem!



"Onze missie is om uw thuis of uw kantoor van nog meer comfort te voorzien voor de ultieme leef- en werkomstandigheden. Of dit nu tijdens het genieten in de woonkamer, tijdens uw welverdiende nachtrust of op het werk is, Create Comfort is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar meer comfort."
Adres:
Telefoonnummer: 0782001387
Stad: Papendrecht


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mitsubishi Heavy Industries binnenunit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haas Service Haas Service 2 km Installatie- en loodgietersbedrijf met het karakter van een service bedrijf door snel...
Loogies Loogies 2 km Bijna 3 jaar heb ik nu zonnepanelen op m'n dak liggen. Geïnstalleerd door Loogies. Al...
Recensies
Heel tevreden over de airco installatie. Afspraken maken verloopt heel natuurlijk. Goed advies gekregen. Redelijke prijs en netjes geïnstalleerd zowel het binnen als buitenwerk.
CreateComfort heeft top werk afgeleverd. Erg blij met onze airco! Ze werken erg netjes en je merk direct dat ze erg kundig zijn!
Na een offerte en een geplande installatie heeft dit bedrijf on eerst teleurgesteld door de afspraak af te zeggen zonder mij daarover te informeren. Daarna heeft create comfort echter een nieuwe afspraak met mij gemaakt waarop inderdaad de airco naar tevredenheid is geïnstalleerd. Om te laten blijken dat het hen speet dat de eerste afspraak/afzegging niet aan mij was gecommuniceerd kreeg ik een korting op mijn offerte. Omdat het uiteindelijke resultaat naar tevredenheid is, en omdat Create Comfort mij een goed aanbod heeft gedaan na een teleurstelling krijgen zij van mij toch 5 sterren. Bedankt dat jullie toch nog voor de zomer mijn gewenste airco hebben kunnen installeren.
Een half jaar geleden hier een airco systeem aangeschaft van Mitsubishi Electric. Zeer tevreden met de installatie en met Create Comfort! Een aanrader!!
De airco is nog niet gemonteerd, maar alleen voor het voortraject al 5 sterren. Mail gestuurd voor informatie, binnen zeer snelle tijd reactie. Een duidelijke mail met uitleg over het bedrijf en informatie over de airco's. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vervolgens is er iemand langs geweest om te adviseren bij de woning, netjes advies en eerlijk advies. Benieuwd naar de afwerking en installatie van de airco, maar dat volgt binnenkort.
Create Comfort heeft onlangs bij ons een duo split airco geïnstalleerd. De 2 mannen hebben dat netjes en goed gedaan. Binnen 4 uur waren ze klaar. Binnenkort komen ze voor een kleinigheid afwerking terug. Daar heb ik ook alle vertrouwen in. Create Comfort levert kwaliteit voor een nette prijs. Ze zijn vriendelijk, denken mee en geven goed advies. Aanrader! Fam. Wong
Zwaar teleurgesteld. Gisteravond om 19:45 werd de installatie die de volgende ochtend plaats zou vinden afgebeld omdat de buitenunit van de airco niet binnen was gekomen. Bij het accepteren van de offerte was deze op voorraad?? Verder was het contact moeizaam. 1e afspraak om een advies te geven was vergeten af te melden wegens een spoedklus tussen door. Bij de 2e afspraak werd een uur van te voren gebeld dat de afgesproken tijd niet ging lukken. Bij het accepteren van de offerte lang moeten wachten op een bevestiging. Kortom waardeloos.
In april een nieuwe splitairco laten plaatsen, prima werk Helaas met het warme weer koelde hij niet. Het duurde even voor ze langs kwamen maar de airco's draaien. Bedankt Cor voor de goede service !!!!
Afspraak gemaakt voor airco in twee slaapkamers. Na 1 week een reactie voor inspectie. Over het bezoek en opname geen klachten. Er werd goed meegedacht. Na 14 dagen pas offerte. Andere instal installateurs hadden al lang daarvoor bezocht en geoffreerd. Na offerte nog wat vragen mijnerzijds. 3x gebeld en sms gestuurd. Never op gereageerd. Men was druk en zou terug bellen. Na 5 dagen aan secretaresse telefonisch meegedeeld dat de offerte kon vervallen. Op dat moment wilde men mij wel ineens doorverbinden. Hoefde uiteraard niet meer voor mij. Geen vertrouwen meer in. Stel je voor dat ik een beroep zou moeten doen op garantie in de toekomst. Jammer, gemiste kans....
Fijn bedrijf, vlot en correct geplaatste split airco op slaapkamer. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Create Comfort met het openbaar vervoer


Papendrecht, Noordhoek 240 meter
20
Papendrecht, Jan Steenlaan 420 meter
14
Papendrecht, P.C. Hooftlaan 430 meter
4
702
Papendrecht, Jan Steenlaan 440 meter
4
Papendrecht, P.C. Hooftlaan 440 meter
14
702

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid