facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crealief Coaching

Crealief Coaching

Info

Individuele coaching vanuit een sfeervolle pipowagen, creatieve workshops en liefdevolle poppetjes t.b.v. systemisch werken.

Adres:
Stad: Drunen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Bootcamp Drunen, Giersbergen, Kaatsheuvel & Waalwijk Dutch Bootcamp Drunen, Giersbergen, Kaatsheu... 754 meter Bij Dutch Bootcamp kunt u terecht voor Bootcamp trainingen, Personal training &CrossF...
Sissy Coacht Sissy Coacht 2 km Sissy voelde vanaf het begin al aan als vertrouwd. Na een tijdje geen coaching te heb...
Recensies
Een echte aanrader de duo massage van Brenda en Claudine. Klankschalen, visualisatie en een heerlijke energetische massage. Brenda en Claudine zorgen voor een ontspannen en veilige sfeer waar je helemaal op kan gaan in de massage en het moment. Ik voel me als herboren en kom zeker terug!
Deze week hebben wij samen een duomassage gehad van Brenda en Claudine. Wat was dat een bijzondere en mooie ervaring! Het was een heerlijke relaxte avond. We hebben eerst gezellig thee gedronken waarbij we op een laagdrempelige manier ons verhaal konden doen over hoe het met ons gaat en wat ons hier heeft gebracht. Ook werd er uitgelegd hoe de avond er verder uit ging zien, hierbij werd veel ruimte geboden om aan te geven wat we wel of niet wilde. Dit was heel fijn omdat het toch spannend was, zorgde dit er voor dat je toch meer ontspannen de massagetafel op ging. Naast de massage zelf was er vooraf een mooie visualisatie en klankschaalsessie, dit was erg rustgevend en zorgde ervoor dat we helemaal in het moment konden zijn. Ten slotte hebben we fijn nagepraat. Naast dat het een hele relaxte avond was hebben we er ook van geleerd hoe belangrijk en fijn het is om jezelf tijd, aandacht en rust te gunnen om iets te doen waardoor je weer lekkerder in je vel gaat zitten. Super bedankt daarvoor Brenda en Claudine!
Samen met mijn vriendin een duo massage gehad in een Yurt in St.Oetenrode. Was heerlijk! Rustige ontvangst, wat een gezellige, warme omgeving en mensen! Daarna heerlijk ontspannen gaan liggen. Genieten van de klankschalen en de energetische massage. Je komt in diepe ontspanning en mag daarna nog even lekker rustig bijkomen. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid