facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creakids Katwijk

Creakids Katwijk

Info

Creakids Katwijk, vrij om te experimenteren! Elvira Pronk en Marleen Dijkdrent organiseren creatieve workshops en kinderpartijtjes in het atelier (of op locatie)!

Geschiedenis

Creatief bezig zijn en je fantasie gebuiken in een ruimte waar je lekker kunt experimenteren met verf en andere materialen. Dat kan bij CreaKids Katwijk!

CreaKids Katwijk is een samenwerking tussen Elvira Pronk en Marleen Dijkdrent, twee moeders die allebei werkzaam zijn in de creatieve branche. Zelf waren ze als kind altijd aan het knutselen en schilderen. Daarom willen ze nu kinderen de mogelijkheid geven om zich ook creatief te ontwikkelen, op een plek waar ze vrij zijn om te experimenteren. Het atelier van Creakids is een ruimte waar je lekker vies mag worden. Buiten de lijntjes kleuren of op de muur verven, alles mag! Met allerlei materialen zoals verf, graffiti, klei en hout. Want thuis of op school is daar niet altijd gelegenheid voor.

Elke middag maken de kinderen wat anders. Zoals fantasie-maskers, bouwwerken van karton, graffiti of een familieportret. Van tevoren wordt aangekondigd wat we gaan doen. Met een beetje hulp van Elvira en Marleen gaan de kinderen aan de slag om een eigen creatie te maken, altijd met een verrassend resultaat. Zoals drakenvleugels die je echt om kunt doen of een masker met wimpers!

We organiseren regelmatig een serie Creakids middagen waar je je voor aan kunt melden. Het is op de dinsdag- en donderdagmiddag na schooltijd, van 16:00 - 17:30 uur. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Maximaal 12 deelnemers. Locatie: Atelier van IN-KLEUR, Rijnstraat 22 in Katwijk a/d Rijn. Aanmelden kan via: [email protected]

Adres: Rijnstraat 22, 2223 ED Katwijk Aan De Rijn, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0714021966
Stad: Katwijk aan de Rijn
Route: Rijnstraat 22
Postcode: 2223 ED


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid