facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creactief eu

Creactief eu

Info

CreActief is een webwinkel voor sieraden, kralen, creatieve materialen, wenskaarten, feest en cadeau artikelen. Creatief, handgemaakt en uniek!

Geschiedenis

CreActief is een webwinkel voor creatieve materialen, kralen, cadeau en decoratieartikelen, kettingen, armbanden, oorbellen, haarspelden, verpakkingen, feestartikelen en wenskaarten.
Meestal zelfgemaakt, creatief en uniek.
Tegen zeer schappelijke prijzen en vaak vrolijk gekleurd en bruikbaar voor veel gelegenheden.

En hebben we een bepaald soort materiaal er niet bij staan? Mail of bel en we zullen kijken wat we er aan kunnen doen om het zo spoedig mogelijk wel in huis te krijgen.



"Webwinkel voor sieraden, materialen om sieraden te maken en naaldvilt materialen. Reparaties aan sieraden en glasfusing. We geven diverse workshops. Creatief, handgemaakt en uniek!"
Adres: 2e Loosterweg 136, 2182 CM Hillegom
Telefoonnummer: 06-34823586
Stad: Hillegom
Route: 2e Loosterweg 136
Postcode: 2182 CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JuweliersWebshop JuweliersWebshop 1 km Vriendelijke dames, top!
Recensies
De silver 925 oorhangers zijn heel mooi, met plezier leuke oorbellen van gemaakt
Al een paar keer oorbellen besteld, manchetknopen en hangertjes en allemaal even leuk en ook niet duur. Leuke kadootjes!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid