facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crazytrails

Crazytrails
Adres:
Telefoonnummer: +31625034408
Stad: Velsen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
It's just a pose It's just a pose 4 km Sport en recreatie
Kerstfair Dokkum Kerstfair Dokkum 134 km Veel te doen en te zien. Leuke kraampjes met veer verschillend aanbod. Fantastische k...
Recensies
Gezellig en lekker vroeg open en niet te vergeten goede koffie
Mooi park gelegen achter het landhuis Beeckestijn. Gratis toegankelijk. Formele tuinen, maar ook bos. Leuk om te wandelen. Ook prima te doen met rolstoel.
Prachtig landgoed met mooie historie. De medewerkers zijn heel gastvrij en vriendelijk en kennen het antwoord op alle vragen! Ook mooie folders die je hier ontvangt en lekker eten in het oude, totaal gerenoveerde, koetshuis.
Mooi landgoed en heerlijk om lekker over heen te wandelen. Nu voor eerst bij de kerstmarkt geweest en die was goed verzorgd en sfeervol
Heeerlijke plek om te wandelen, met of zonder hond. Mooie vijver, mooie lunchplek en mooie gebouwen. Het park is ontworpen dus de vorm is ook leuk. Je kan elk pad nemen en je komt op een leuke plek! Ook hebben ze een kruidentuin en een "takkenboog" waar je onderdoor kan lopen. Super leuk bos voor kinderen ook.
Heerlijk om een wandeling te maken in het park. Let ook eens op alle wetenswaardigheden van het park en het buitenhuis. Nu de horeca gesloten is kun je toch koffie of thee to go krijgen. Neem dan ook het Limburgs stoofpotje mee voor thuis. Een echte aanrader!
Mooi zeker om vaker terug te komen voor een wandeling. Nu geweest i openmonumentendag
Mooie historische buitenplaats. Je kunt er wandelen en er is een restaurant. Is overzichtelijk. In een uurtje heb je binnen alles wel gezien.
Mooi gerestaureerd buitenhuis. Helaas op 1e verdieping maar 2 kamers in te zien, rest niet. Mooi park om in te wandelen.
Christmas Fair is leuk en vooral gezellig georganiseerd. Je betaald pittig voor entree en parkeren. Zelfs voor een wc stempel op je hand moet je 1,50 betalen maar je krijgt er veel voor terug. Rondom in het bos verlichting, ik dacht 120 stands waarvan er 40 in 2 grote doorloop tenten staan Een grote tent met veel zitplaatsen live muziek. Prachtige locatie. En ruime parkeergelegenheid. Helaas door de regen wat blubber op sommige plaatsen. Al met al heb ik er wel van genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid