facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CrazyCampers.nl

CrazyCampers.nl

Info

Bij CrazyCampers kun je een kleine camper huren met een unieke uitstraling! Een camper huren om vrij en zorgeloos rond te reizen door Europa in Hippie, Flower Power of Surf stijl.

Geschiedenis

Overgewaaid uit Australië en Nieuw-Zeeland, nu ook al enige jaren in Nederland: basic campers om de mooiste plekken van Europa te ontdekken.

Met een CrazyCamper ervaar je het vrije gevoel van rondtrekken door Europa. Reizen langs overweldigende natuur, zonnige stranden en prachtige steden. Heerlijk kamperen met je eigen camper en alle vrijheid om te gaan waar je maar wil.

... en dat voor een zéér aantrekkelijke prijs!

Huur nu jouw eigen CrazyCamper bij de avontuurlijkste camperverhuurder van Nederland!



"Camper verkoop en bouw: maakt camper bouw eenvoudig en betaalbaar.Bezoek & bezichtiging uitsluitend op afspraak!"
Adres: De Hoge Brug 36 A, 6581AJ Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0619019563
Stad: Malden
Route: De Hoge Brug 36 A
Postcode: 6581AJ



op zoek naar gerelateerd: Crazy Campers hefdak, Camper bouw, Roadtrip busje kopen, Crazy buscampers te koop, Buscamper kopen, Camper huren, Camper keuken module, Campers Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adventure-trailer Europe Adventure-trailer Europe 668 meter Vertaald door Google Een op maat gemaakte avonturentrailer gekocht en in de zomer van...
Kaukasus Plus Reizen Kaukasus Plus Reizen 153 km In september 2019 nam ik deel aan een vogelreis in Georgië. Het was van het begin tot...
Recensies
Een leuke camper gekocht deze zomer, en al veel.plezier van gehad, goede informatie en adviesen, en toegankelijke verkopers, hartelijk en heel gastvrij. De camperbus is prima, alles wat ik nodig heb zit er in, door de corona pandemie nog niet naar het buitenland geweest maar dat gaat er volgend jaar vast van komen. Bij de super aardige mensen van crazy campers geweest, nu in Boxmeer, in de prachtige nieuwe zaak met een groter assortiment aan inbouw materialen. Gratis advies gekregen op mijn vraag over de slaapbank. Het was bijna twee jaar geleden dat ik mijn buscamper bij hen kocht, maar voelde me weer welkom.
Geweldig leuke vakantie gehad met een van deze vrolijke camper-busjes. Professionele aanpak van de eigenaren, die eerst alles met je doorlopen, controleren en tips meegeven.
Een prima plek om een waanzinnig camper avontuur te starten. Prettige, consequente mensen die waarmaken wat ze beloven. Natuurlijk gedraag je je dan hetzelfde. Onderweg ben je van regelmatige aandacht verzekerd vanwege "the good looks" van deze "cuties" . Deze camper komt het best tot zijn recht in goed weer gebieden. Reizen kan dan mooi op de mindere dagen. Warm aanbevolen dus!
2 jaar na aankoop van ons busje nog steeds superblij! Hij rijdt als de beste en ook heel blij met service en advies van Nick en Jessica!
Vriendelijke en aardige mensen. Vakkundig geholpen en de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd! Ben zeer tevreden en kom hier graag nog een keertje terug.
2 maanden geleden een kant en klaar hefdak afgenomen en onder het genot van een bak koffie een uitstekende uitleg gekregen om deze te monteren op mijn Volkswagen T4. Twee weken geleden erop gezet en na het opnieuw bekijken van de filmpjes en de handleiding die mij was toegestuurd, prima te doen. Heeft 2 dagen gekost om alles te monteren. Goede service en uitstekende kwaliteit hefdak. Een aanrader!;
Vriendelijke mensen die je graag helpen en de tijd voor je nemen. Ik heb mijn hefdak gekocht bij CrazyCampers. In het begin was ik wat huiverig over het zelf installeren hiervan. Maar met de uitleg die je erbij krijgt en het instructieboekje is her echt prima te doen. Het dak werkt perfect en de camper is nu klaar om gekeurd te worden.
Helaas geen passende oplossing gevonden voor het inbouwen van een hefdakje voor mijn Citroën Berlingo. Dakrails weghalen is zonde en de auto is vanbinnen helemaal bekleed, dat is ook nog een dingetje. Nick heeft het bekeken met de mallen, maar ik moet echt op zoek naar een kleinere afmeting. Nick opperde om eens te zoeken naar een caravan plafondluik. Hij wilde echt wel meedenken! Vriendelijk en professioneel! Als iemand een oplossing weet, hoor ik het graag!
Een camper huren via Crazy Campers zou ik iedereen aanraden! Naast het feit dat het héérlijk is om met een campertje Europa door te crossen, is de service top. Een warm ontvangst en uitgebreide uitleg voor vertrek, wat wil je nog meer. Eenmaal onderweg is het non-stop genieten!
Topervaring gehad met deze opzienbarende camper! Het busje was basic maar rijdt prima en is praktisch ingedeeld. De eigenaren zijn vriendelijk en eerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid