facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CraneSolutions

Info

CraneSolutions is uw partner voor kranen, hijsoplossingen, hijsmiddelen, takels, onderdelen en 24/7 service en onderhoud.

Geschiedenis

CraneSolutions werd opgericht in 1991 onder de naam R.Stahl Transporttechniek en verkochten over het algemeen kraan componenten van het merk STAHL op de Nederlandse markt. In 2006 werd de naam R.Stahl Transporttechniek veranderd naar Stahl CraneSystems B.V. CraneBuilders werd opgericht in 1971 onder de naam Hessema en was gespecialiseerd in het produceren van rem weerstanden en elektro componenten voor kranen. Door toenemende productie van bovenloopkranen werd de naam in 1976 gewijzigd naar Kraan Service B.V.

In 1994 werd het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie en "Katwijk" werd toegevoegd aan de bedrijfsnaam. Vanaf die tijd stond het bedrijf bekend onder de naam Kraanservice Katwijk B.V. Doordat beide bedrijven werkten met de producten van STAHL CraneSystems en beiden actief waren in hetzelfde vakgebied werd in 2008 de beslissing genomen om de krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam CraneSolutions B.V. en CraneBuilders B.V.

Onder de handelsnaam CraneBuilders werden nieuwe kranen geproduceerd en onder CraneSolutions viel de verantwoording van service, onderhoud en montage. in 2016 is besloten beide samen te voegen en onder de naam CraneSolutions BV verder te gaan.

Adres: Nijverheidstraat 12, 2222AV Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31714092530
Stad: Katwijk
Route: Nijverheidstraat 12
Postcode: 2222AV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Green Bullet Trap Green Bullet Trap 157 meter Induct has an innovative solution for the bullet traps and shooting range ventilation...
Induct Induct 157 meter Ken t bedrijf niet maar t personeel in hun auto kunnen nog wel de nodige rijlessen ge...
Kortho - Coding & Marking Kortho - Coding & Marking 266 meter BV Korthofah - Kortho - Katwijk - The Netherlands
Beelen Techniek Beelen Techniek 109 km Bedrijfspresentatie Beelen Techniek
Recensies
Geen direct ervaring met de bedrijf zelfs maar jammer dat ik vanochtend in gevaar kwam op de A16 door hun medewerker die met kenteken V*-793-* rijdt. super asociaal en gevaarlijke gedrag.
Leuke mensen en kwalitatieve producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid