facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crafty Ponies Nederland

Crafty Ponies Nederland

Info

Bij Crafty Ponies proberen wij kinderen op een speelse wijze meer te laten leren over pony’s en paarden. Dit doen wij door middel van realistische miniaturen speelgoedpony’s, verzorgingssets en uitrustingssets en bijbehorende instructie boekjes.

Adres: Veldkaamp 4, 7678wb Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31546218825
Stad: Geesteren
Route: Veldkaamp 4
Postcode: 7678wb



op zoek naar gerelateerd: Crafty Ponies Sale, Crafty Pony België, Crafty Pony winkel, Crafty Ponies deken, Crafty Ponies stal, Crafty Ponies Welkoop, Crafty Ponies starter set, Crafty Ponies zadel
Recensies
Een super manier om eindeloos speelplezier te geven aan je zoon/dochter. Ons zoontje is super blij met zijn kleine versie van ons paardje. Borstelen, deken omdoen, zadelen en veel knuffelen. Dit alles maken van deze kwaliteitsvolle knuffel het ideale speelgoed!
Een mooie pony voor mijn dochter, voordat ze een echte zou kunnen "krijgen" blijkt dit een leuke opstap en leermiddel. Ook opa en oma kunnen nu met Sinterklaas een leuk cadeau accessoires erbij geven, binnen een beperkt budget.
Aanrader: Een mooie knuffel van hoogwaardig kwaliteit. De knuffel met de bijbehorende accessoires dragen bij aan de ontwikkeling van onze kinderen. Dank voor de service.
mijn nichtje is er super blij mee!
Erg mooie paardenknuffel met oog voor details.
Het is een super product en alles werkt perfect
Vertaald door Google dit product is zo mooi Origineel this product in so beautiful
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid