facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Craft Lounge De Biecht

Craft Lounge De Biecht
Adres: Steenstraat 1, 4561 AR Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 31657426403
Stad: Hulst
Route: Steenstraat 1
Postcode: 4561 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prince Of Wales Hulst P. Ummenthum Prince Of Wales Hulst P. Ummenthum 110 meter Een super gezellige pub met een top cafébaas! Vandaag er toevallig binnengewandeld, e...
Café de Kroon Hulst Café de Kroon Hulst 306 meter Tof volkscafé
Albert Heijn Neede Albert Heijn Neede 200 km sommige prijzen zijn normaal maar verhoogd, maar sommige kwaliteit is slecht
Recensies
Geen gezellig bruin café maar meer kantine-achtig aandoening. Wel lekker veel keus in bier. Ook een serieus aantal van de tap! Leuk voor eens een ander biertje te proeven.
Zeer leuke biercafe, met een heel vriendelijke uitbater. Veel verschillende soorten bier , zeker de moeite om eens te bezoeken
Dure prijzen en zelfs bij 3 trappisten niet het bijbehorende glas gekregen. Werden veel glazen getolen zei de ober.
Super. Veel lekkere biertjes en toen we zeiden dat we van witbiertjes hielden pakte hij er 10 en kregen we een hele presentatie erover :
Een gezellig cafe met veel lekkere biertjes
Spartaans interieur maar wie van speciale bieren houdt is hier aan het goede adres. Ik schat ca 150 die regelmatig wiselen. Meer dan 10 15? daarvan van het vat. De bieren die men hier in huis haalt zul je niet snel vinden bij de super of gemiddelde slijter en/of bier speciaalzaak.
Vlotte bediening , vriendelijke mensen, erg lekker gegeten, het waren erg mooi gepresenteerde gerechtjes !
Veel verschillende bieren voor een goede prijs. Boven is er plaats voor groepen of een bierproverij. Beneden kun je lekker hangen aan verschillende tafels.
Leuk en gezellig concept, er waren helaas geen zitplaatsen meer. Specifieke bieren waar wij voor kwamen waren er helaas niet. Leuke dat er een verified venue van Untapped in de buurt zit!
Leuke sfeer, veel keuze voor de bierliefhebbers en goede / vriendelijke service. Mooie aanvulling voor de horeca van Hulst en wat mij betreft zowat de beste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid