facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Craft Coffee & Pastry Almere

Craft Coffee & Pastry Almere
Adres: Markt 64, 1354 AX Almere, Nederland
Telefoonnummer: 036 841 4447
Staat: Flevoland
District: Almere
Stad: Almere
Route: Markt
Huisnummer: 64
Postcode: 1354 AX


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een feest!! Zoveel keuze uit glutenvrije broodjes, koekjes, cakejes. Mmmmm...nHet pistache-cakeje is één van mijn favorieten!! Ook de citroenmuffin is heerlijk. De broodjes en croissants kunnen perfect in de diepvriezer dus daar kan ik er ook altijd wel wat van meenemen.nEn steeds een lieve glimlach van achter de toonbank.nSpijtig genoeg woon ik in België anders kwam ik hier élke dag
Ik heb hier alleen een cappuccino gedronken en niet gegeten. Tof dat één van de medewerkers uit zichzelf de qr-code van de wifi kwam aanbieden. Prettige sfeer!
Wat een pareltje is dit in almere haven. Per ongeluk aanbeland en heerlijk koffie gedronken. Boterkoek en chocolade gebak was echt verrukkelijk. En alles glutenvrij blijkt.
Wat een aanwinst voor Haven. Lekkere broodsorten en gebakjes. Ik kom bijna elke week voor de pistachio muffins Hun koffie is ook lekker!
Glutenvrij paradijs, grotendeels ook lactosevrij. De reis waard!nNatuurlijk ook de koffie geproefd, espresso is donker, heet en bitter. Latte met havermelk zacht en romig. Adres om te onthouden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid