facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Crabtown Three

Crabtown Three

Geschiedenis

De "CrabTown Three" is een muzikaal trio dat (zoals de naam al doet vermoeden) zijn wortels heeft in het Krabbegat - Bergen op Zoom. De band bestaat uit:
-Jan Jimkes; zang, saxofoon, gitaar, percussie
-Andre Wils; percussie, gitaar, zang
-Stan Stolwerk; keyboards; zang


Vanaf de jaren zestig tot nu toe is onze band een graag geziene gast op allerlei partijen, feesten en dansavonden. We hebben in die jaren ook een aantal nummers op de plaat mogen zetten waarvan het bekende "Brabantse Oudoe" nog steeds in veel plaatsen in Brabant wordt meegezongen.
Hoewel we wat ouder zijn geworden zijn we nog steeds enthousiaste muzikanten die er alles aan doen om uw feest of partij te laten slagen.

Wat we niet zijn:
Zoals het affiche al aangeeft bestaan we al meer dan 40 jaar. Het zal duidelijk zijn dat wij geen band meer zijn die echt aanspreekt bij de jongelui. Zij hebben tenslotte hun eigen muziek en hun eigen favoriete bands of DJ’s
Wij zijn geen band die alleen nog maar gebruikt maakt van karaoke Cd’s of orkestbanden en dus zelf niet eens meer instrumentaal mee speelt.

Wat we wel zijn:
We spelen nummers van 1960 tot nu, waarbij onze voorkeur uitgaat naar gezellige, goed in het gehoor liggende muziek die we met zijn drieën op een muzikaal verantwoorde wijze kunnen spelen en zingen. De “back-to” formule maakt ons programma bijzonder geschikt voor een iets ouder publiek.
We passen ons aan de omgeving aan waarin we spelen. Dinerdansant, familiefeest, bedrijfsfeest of zomaar in de kroeg, geen probleem ons programma voorziet in elke behoefte en als we voor de echte dansliefhebbers spelen (dansavonden van dansclubs) dan spelen we echte dansmuziek, ballroom en Latin.
Kosten:
Die vallen alleszins mee. Wij berekenen een redelijke vergoeding per uur, met een minimum van 3 uur.

Boeking:
Mocht u interesse hebben om ons een keertje te boeken, neem dan gerust contact met ons op.
Stan Stolwerk, Ansjovislaan 103 / 4617 AS Bergen op Zoom
Tel: 0164-880259 / 06 51140735
e.mail: [email protected]

Adres: Ansjovislaan, 4617AS Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0651140735
Stad: Bergen op Zoom
Route: Ansjovislaan
Postcode: 4617AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crazy Crab Jazzband Crazy Crab Jazzband 75 km De Crazy Crab Jazzband bestaat uit vier blazers, trompet, klarinet, trombone en saxof...
Anna Liem Muziek Anna Liem Muziek 76 km SingInsideOut: Als ik even laag zit in energie, dan helpt zingen mij om weer kracht t...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid